Thursday, August 7, 2014

pagi yang syahdu dan menyegarkan

Posted by itawazilas at 9:32 AM
Assalamualaikum ....
Salam pagi Khamis... pagi yang sungguh segar.... bangun pagi tadi .. buka tingkap.. waaa.. sejuknyaa.. baru lepas hujan malam tadi... hmmm.. best betulll... lagi best kalau dpt selubung dengan comforter... mmg kompem x g keje.. hehe.. tp kena la bangun kan.. hubby nak g keje.. anak nak g skolah.. siap2 kan semua.. last sekali baru la aku bersiap... lepas dah siap2 semua.. papa call aku.. papa kata papa da panaskan enjin nnt leh terus bawak je.. tq sayang.. muwah! heheh


dalam perjalanan ke opis tu.. rileks je.. tak panas.. sempat lagi snap gambar tgh drive lagi... redup je... mmg syahdu lah suasana.. macam baru lepas malam lailatulqadar lak.. hmmm... 

ok.. sampai2 kat basement opis.. .... cari2 parking xderk.. park je la mane2.. hahah...
sesampai je di opis....
erkkkk



lambat 1 minit sudeyyyy.. huhuhu... ni gara2 melayan keindahan suasana di pagi hari yang penuh syahu lah ni... hahhaha.. lantak lee... sorry la boss. tak sengaja la pulak... aku pun ngadu la kat papa.. ngade x??? manja kededek x..?? hahahah


heheh... biasa la tu.. laki bini.. kannn... cayunk papa ketat2 tawww... 

well... cantik x whatsapp baru aku... ngeh2
aku install theme je nih.. sbb malas plak nak setting.. 
sbb tgk papa nye whatsapp smlm.. 
macam cantik je.. macam comel je.. tu yang tanye... pastu papa tolong install kan.. 
kalau ada pepel pink.. i loikee sangat2..

*cam x best je nak berblogging skank ni.. hmm... why mehh???

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review