Sunday, November 20, 2011

Urut Mengurut

Posted by itawazilas at 6:58 PM 0 comments
semalam... kali ke dua aku mengurut badan.. mula2 tu tak plan pun nak mengurut.. sebab makcik peyet tu dtg lak... so aku rilek2 jer... makcik urut tu kata.. boleh gak nak urut.. makcik tu berketurunan indon.. tp dok merantau.. hebat gak die tu.. 5 thn dok mekah.. pastu kat sini.. jaga anak orang.. baby lak tu sampai 8 org.. satu kepala rm200 je,, hebatkan.. hihih... ok.. aku pun start mengurut.. mak sodapnye badan.. dari kaki sampai la ke kepala.. aku tgk die fokus kat perut.. sebab aku cakap aku nak anak lagi.. maklum la.. anak aku yg juga buah hati aku ni.. dah nak masuk 5 thn.. peranakan aku terselit.. so ape lagi .. di kerjakan perut aku. tekan sana sini.. sakit tu mmg la sakit.. tahan je la.. nak anak punye pasal.. aku dapat jamu lagi .. jamu air.. dari ramuan ape tah yg dibuat sendiri... yg aku rasa.. ada ibu kunyit dan madu.. lain2 aku tak kenal rasa ape.. smlm gak aku order lagi jamu sebotol.. sbb aku rasa amat best bile amalkan makan jamu.. badan rasa ringan.. angin pun asik kuar je atas bawah... actually.. jamu aku tu utk bagi kesuburan pada rahim.. utk buang segala kekotoran.. dan sebagainye lah... sape2 nak try makcik urut yg aku panggil umi ni.. leh la email kat aku.. die ni jaga anak org.. so paham2 aje lah ok..

kesimpulannya : urutlah badan anda supaya anda dapat rasa kenikmatan nye... biasa la perempuan... adaaa je yg kurang...

workout + diet

Posted by itawazilas at 6:48 PM 0 comments
sejak 2 menjak... badan da macam di pam2... rasa cam berat je.. cam x fit... bape kali da mr hubby tegur.. sedih gak.. makan bukan byk pun.. diet gak.. tp cam takde ape2 yg berubah,,, tersangat2 frust dan kecewa..

11.11.11
aku mula buat exercise .. aku try google camne nak kecilkan peha.. punggung.. perut... waa.. sangat2 teruk part tu... pastu aku tgk.. byk suh buat workout.. uihhh.. takkan nak g gym kot.. so aku try google lagi.. lastly aku jumpa 1 forum.. pasal DVD Jullian Micheals.. wow.. sangat cantik body die... boleh ke aku jadi macam die.. idola aku kah itu.. so.. sejak dari itu.. aku pun mula cari kat youtube.. kena pandai cari lah.. aku ingat nak download free je lah...

so.. every day aku wat la sikit.. pagi 10 minit.. malam.. aku petang 30 minit... nak tdo tu aku wat sit up dalam 10 minit.. harap2 berjaya la buat semua ni... nnt aku update lagi pasal ni...

Saturday, November 19, 2011

UNIFI

Posted by itawazilas at 6:01 PM 0 comments
18hb Nov..
TM datang utk pasang UNIFI.. best nyer.. Coverage terbaik.. Guna la internet sampai lebam... HyppTV.. byk gak channel.. Astro lagi.. Wah byk sungguh channel tv kat Rumah aku ni ha.. Rasa mcm nak korban kan ASTRO.. Akan di pertimbangkan itu.. Skrg .. Kat pc leh Internet .. Kat Tv pun leh ber Facebook & ber YouTube .. Kat laptop ku.. Kat iPhone ku.. Arghhh.. Giler byk..

Keperluan @ kehendak.. Huhuhu..

I love Unifi ..

Compaq laptop baruuuu

Posted by itawazilas at 5:51 PM 0 comments
Yessss.. Thanx soo much buat Mr hubby sbb da blikan ni.. Lama sgt da nk ade laptop sendiri.. Ma sukeeeee sayang .. Thx soo much.. (alamak.. Gambar x cantik.. Dlm kegelapan ni.. Hihihi.. ) tp.. Dapat ke makcik kecik tu.. Die je lebih.. X pe., ma bg,. Guna elok2 ok sayang.. X tau.. Tanye Mama.. Nnt Mama ajar k..

Thursday, November 3, 2011

Pregnant kah?

Posted by itawazilas at 10:56 PM 0 comments
 urine infection.. X tahan sgt.. Mcm x sempat nk g tandas.. Pastu x byk lak membuang... Sakettt to'k...

 loya.. Tapi x de lak rase nak muntah ker ape..

 pinggang sakit sikit.. Breast pun sakit sikit jer.. Hmmm

 dizzy.. Kadang2 jer

Nnt sambung lagi.. O yer.. X check UPT lagi .. Takut wooo...
 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review