Wednesday, December 21, 2011

Hadiah utk persaraan boss

Posted by itawazilas at 11:27 AM 0 comments
Pening.. pening..
nape la. suh aku cari hadiah utk boss.. tak tau nak bli ape da ni..
pasu kristal.. bli dah.. mmg la sangat cantik.. nnt upload la gambar..
bukan ape.. hadiah nak dibeli.. bukan la jenis cikai2.. ape yg nak dibeli.. seme dorang ada. yg ada pun.. mana leh lawan yg cikai2 nye barang.. nak bli handbag.. skarang pun pakai handbag couch yg harga ratus2 lak tu.. entah2 ribu.. tak ke memeningkan kepala.. hmm..
da la kene cari lagi 2 lak..

meh kita senaraikan ape-ape yg patut di bagi..
FYI, hadiah ni.. utk bos perempuan .. sbb skrang kan ramai boss perempuan.. and gila kuasa la sikit, Agreed x??

  • Kain Sutera Exclusive.. - mesti lah exclusive rite.. makan 2-3 ratus gak nih.. 
  • Retirement Cristal Plaques - google kat internet.. nampak sgt inclusive.. kalau di sekalikan dgn ayat2.. tp kat ne nak cari...
  • Pasu kristal - boleh la masuk dalam list.. ingat tau.. kene kristal.. tak main pasu-pasu tanah liat ni...
     

Tuesday, December 20, 2011

Melodi 1994

Posted by itawazilas at 7:52 PM 0 comments
O.G.Y .... O.G.Y ....
Sape ingat melodi masa ni.. Suka sangat masa sbb melodi masa ni femes la gak.. Dgn mat qaypo.. tp bile tgk2 balik cam over sgt la plak ogy ni..

Oh lupa plak.. I tgk kat ne citer ni.. Ini lah kebaikan & kelebihan UNIFI sbb leh tgk cite lama.. Saluran emas ..

Parkir oh parkir

Posted by itawazilas at 4:00 PM 0 comments
Aduiiiiihhhh... Sakitnye kaki...
Boleh pulak pagi2 ni tersepak parkir yg tercabut kat bilik tu.. Mula2.. Ingat x de ape2.. Tiba2 plak rasa cam pedih2.. Sekali tgi kaki.. Mak ai.. Da berdarah dowh!!!

Tu dia!!!! Da la lewat.. Pastu kalut cari plaster lak.. Hmm nasib2..

Monday, December 12, 2011

Disney on ice

Posted by itawazilas at 4:47 PM 0 comments
Macam nak pegi.. Bawak anakanda ku.. Just take note.. Kalau diizinkan .. Boleh la pegi.. Tp kene cpt nih booking tiket!

Ada promotion utk Maybank card ni...

Ape2 check kat website ni

www.prworldwidelive.com
 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review