Tuesday, November 8, 2016

Kalendar 2017

Posted by itawazilas at 11:34 AM 0 comments
Assalamualaikum... 

sebulan lagi nak masuk tahun baru kan... macam2 dalam otak ni pk nak bercuti la.. nak planning cuti2 malaysia katanya... nak beli tiket kapalterbang kott... inshaa ALLAH.. kalau ada rezeki mane tau kan.. tahun ni tak kemana2 pon.. huhuh.. lagpun sayyed kecik agi... hari ni setel sikit buat calendar 2017...utk planner update... senang sikit nak masuk ape2 plan ke.. appointment klinik ke.. spital ke.. nak submit keje ke... semua nak kene ada tarikh kan.. kang x capai SKT.. ko nak jawab?? haa...  maklum la.. iols kan pelupa tahap gaban.. huhuhuh... nak tengok kalender sy wat x ? blom makeup abis lagi ni... mood blom mari... hahah.. 




ruang² kosong tu leh la nak update ape2 kan... print... tepek kat meja ke.. wat desktop wallpaper ke.. wehh... nape lak ade watermark plakk... ehhh.. dah mak yg buat nak oi... haruslahh kann... tapi kalau uols nak jugak macam ni .. sy leh emailkan... makeup cantik2.. tapi kan.. sedekah la kat mak 2-3 token 2 - 3 RM... boleh mak bli eskrim tuk anak2 mak.. hehehhe

kalau berminat la kan.. nnt emailkan kat mak kat sini .. -- > lizahanif1980@gmail.com
hehehhe.. OK in shaa ALLAH.. buat yg terbaik nnt... hehhe

Windu Mak Tak Nakk??

Posted by itawazilas at 9:51 AM 0 comments
Assalamualaikum....

winduw x .. winduw x?? waaaaaaa.. sangat lama tak update blog.. sy pun winduw nak update blog.. bz sikit semenjak 2 menjak ni... kalau nak ikutkan.. macam2 nak bercerita.. sebab terlalu banyak nak kongsi citer... rasa x rugiii sgt x cerita.. bukan utk sape2 pun.. utk anak2 sy juga.. sekurang2nye.. dorang tau mama die ni bercerita pasal apa.. tentang ape.. mane la tau kalau mama die "pergi dulu" kannn.. ewahh.. tacing pulak pagi2 ni...

nak start dari mane pun mak tak tau nyahhh... hahahha..  ok2.. sebabkan november ni masih baru.. baru la sangat kan...  da dekat seminggu.. hahaha.. x ngape lah. janji leh recap balik apa yang berlaku.. masih fresh lagi kan utk update..

gambo2 ada la simpan sikit .. tapi kan.. sob sob sob.. skrg pakai ASUS aje nyah oiii... mak nye empon S5 berdoraiii..nak baiki pun kat 6 - 7 ratus nyahhh.. bek mak bli ipon 7 kannn... hahaha.. so.. kita bercerita la apa yang nak dicerita kan...

Berdorai bak hati mak nakkk.. hahahah... kenapa berderai tu... barang da lepas.. x perlu dikenang.. sekiannn... hehehhehehe

Wednesday, April 6, 2016

MPH Putrajaya International Book Fair 2016 @ PICC Putrajaya

Posted by itawazilas at 5:16 PM 0 comments
Assalamulaikum... 

lama nye tak bersiaran kan.. maklum.. bz dengan keadaan.. tak mengizinkan nak berblog katenyee... 
setahun lebih rasanye tak update... pada yg saya janji tu.. in Shaa Allah.. nnt sy buat apa yang patut.. 
nak update macam2.. x sabar2.. tapi x tau mane nak start.. gambar pun da melambak2.. rasanye.. mana yg back dated.. sy update slow2.. nak update yg latest2 je.. heheheh... well.. untuk hari ni.. nak update pasal MPH book fair yang sy pegi kat PICC last wek on 31 Mac.. Actually karnival ni berlangsung dari 29 Mar 2016 - 3 Apr 2016. sy amik time off petang tu dalam pukul 4.30. saja bawak kakak g jalan2 .. nama pun book fair kan.. 

 masa sampai tu .. sy da pesan siap2 kat kakak.. standby kakak.. standby.. nak tau sebab ape? hehehhe.. kompem kene kejar dgn promoter2 grolier tu.. last year pun sama gak.. kena kejar.. hahah.. biasa la tu.. dorang pun nak cari sales jugak kan... ok. ok.. ignore la pasal tu.. sbb i tak join pun.. 

masuk aje.. waaaaaa.... menarik.. menarik.. hehhee.. meh kita jamu mata dgn gambar2 dulu...

ni buku utk kanak2.. not bad laa.. 50% kottt... 

utk toddlers . .  sayyed kecit lagi la nak.. tunggu besar sikit kita beli lah

 ni sape2 yg anak die power in english.. leh la beli... aku nengok aje lah.. sbb aku pun x bape nak power.. wakakakaka

haaa.. ni pun murah la jugak.. tp sebab kakak pun da x pandang kartun2 ni.. aku pun amik gambar je lah.. untuk tatapan kawan2 aku.. aku share je kat group.. 

haa.. pada peminat2 novel.. ada gak la macam2 novel dari penerbitan kesukaan korang.. aku..?? mintak maap la.. aku bukan pembaca tegar.. baru bukak selai dua muka surat.. dah tutup.. apetah lagi nak bli yg tebal2.. hahhah.. sowrii 

tiba2 kan.. ada announce sape nak join coloring contest.. hmm .. ape lagi.. laju la kakak ..haruss la kan.. hehehhe.. 
tu kakak tu.. dok sibuk kaler.. 

sementara die sibuk kaler2 tu.. aku pun bawak diri kejap..  aku bgtau nak g tgk2 buku jap.. so aku jumpa buku ni.. 
haaaaa.... ko mampoo? 1000 dot kotttttt... x mampoo mak nak sambung ngedot2 tu.. hahaha.. 
aku terpk gak.. sape je yg sesuai buat benda ni eh.. kanak2 ke.. remaja ker? dewasa ker? atau lebih kepada minat.. kalau dapat pemalas cam aku.. hehehehe... harga??? lupa snap...  ekekkeke

yang ni plak.. Showbag.. dgn harga RM110 mcm2 dalam beg tu .. brg2 tu harga rm300++.. tp leh dpt bli dgn harga rm110.. apekah barang2 tersebut? lupa snap.. dan anda boleh google... sowi..

ok.. da setengah jam aku tunggu.. selesai juga kakak mengaler.. oh yer.. pertandingan tu anjuran ana muslim.. oleh yang demikian.. ada la maskot2 nye kan..

tahniah la wat kakak.. sebab dapat no 2.. hadiahnye.. bergambo dengan ana.. si maskot.. suka la tuuu.. dpt hadiah... save sikit duit mama nye kannn.... 

pas amik hadiah.. terus g kaunter.. sbb da nak maghrib da.. papa pun da amik sayyed siap2.. tq sayang.. masa nak kuar tu.. eh eh eh.. ada insta booth laaaaa..  apa lagiii

 hahaha.. sorry la.. tgn mama shacking la.. sejuk.. actually.. leh print sbb ada mesin print kat tepi tu.. tp sbb kene scan kat wechat dimana aku x pakai wechat dan telah diharamkan.. maka dgn itu.. aku bgtau kakak.. lupakan saje... hehehhe... 

ok ok.. nak belanja 1 gamba sbb aku tgk cantik lepas edit.. 
ni background partition kat dinding tu je.. heheh.. suh anak aku posing.. cun x.. 

sesampai saje kat umah.. dengan bangganye kakak tunjuk hadiah ni kat papa die.. bgtau dpt no 2.. 
aku ada beli 2-3 buah buku.. utk anak aku.. tapi aku x beli apa2.. sebab aku x minat membaca.. kannnnnnnnnnn... choiii punye mama.. hahahha

ok2 nnt kita sambung lagi... citer pasal lain pulak...



Wednesday, December 17, 2014

Episod 4 ♥ My Happy Time : Kursus Pengukuhan Pasukan NAPIC day 3

Posted by itawazilas at 3:46 PM 0 comments
Assalamualaikummm...
lama pulak tak update pasal Kursus Pengukuhan Pasukan tu kan.. adeeiii.. byk citer missed nih... tak best betul... meh la kita sambung yerk...

korang... yg episode 1 da baca ke lom?? tak best la kalo x follow kann??? ni link nye kalo lom baca eh...

ok...  kali ni episode akhir la kot...
sbb hari last kitorang kursus... 
pagi2 tu adalah aktiviti explorace race... 
after breakfast... kitorang pun siap2 utk explorace...

after wat excercise pagi tu... kitorang kene wat satu task.. iaitu.. cari perkataan tersembunyi...
apa lagi.. tertonggeng atas lantai cari jawapan.. hahahah




siapa yg dapat selesaikan awal.. dapat la start dulu explorace tu... kann... kitorang kene pegi 4 check point rasanya... da le beso tempat tu.. penat gilee... 


grup aku grup no 2 di lepaskan..
ok sampai 1st check point ni..  kitorang kene susun 12 paku atas 1 paku..
haa... camno?? aku pernah buat.. tp aku tak ingat.. dorang bg klue.. tulang ikan.. so susun la paku2 tu silang2 macam tulang ikan.. akhirnya grup aku berjaya.. hehehhe...

 (ni bukan pic grup aku.. hihihi)

pastu kene la cari check point yg seterusnya refer to the map... adeii... sekali kene wat task yg fenin... iaitu kene susun 10 cup membentuk 5 garisan.. korang nak tau tak camne??
aku bagi klue je lah kan... korang wat bintang.. yg ada 5 penjuru.. kat situ ada la jawapannya... heheheh

ok.. pastu kitorang kene manjat jalan berbukit lak utk ke check point seterusnya... bila da jumpa.. kitorang kene susun kad supaya dapat jumlah sama.. ala2 soduku kot... aku mmg failed bab ni.. ahahhahaha ...

check point seterusnya.. kene nyanyi la plak.. sblom dapat soalan2 terakhir.. hahah tah papae... tp task yg ni plg best.. sbb masa tu.. ada 1 grup tgh jwb soklan... kitorang smpai.. trus wat ape yg dorang suh.. sib baik retis dlm grup aku penah dpt soklan ni.. kitorang terus tgk soklan2 yg terakhir... heheh.. yeahh... tak sampai 5 minit.. grup kitorang da setel... yahoooo... ape lagi.. kitoarang pun berlari la nk ke tpt last check point.. kitorang 1st!!! hahaha...

lepas selesai.. kitorang di beri rehat ... sambil tu diorang suh kami tukar baju yg diiorang bekalkan ..

hahah... taraaa... cam budak2 PLKN lak an.. kekkeke...
masa ni seme dah kepenatan.. hati nak balik jer.. huhuhu...
kiranya ni penutup kursus la .. jom layan pic..
sessi bergambar... hahaha..
 ni grup hakuuu...
TbyP (tibaipi la nooo)


 Ni grup bos2.. heheh
Hungga (lari dalam bhsa kelate)
Ni grup plg havoc
Thian Xi - (teh herba cina)
good for health!! heheh

ni lak grup yg menang gaya... suka dgn team ni... happy jek..
tgk yan tu..comel dan cantikkk jek.. heheh
gaya pun cute miut jee..
Verainan (Bersatu dalam bahasa jerman)


ni lah kursus paling best dalam hidup aku masa kat napic... huhuhu
hidup NAPIC...
sblom balik... tak sudah2 la ber wefie.. kannn.... hahaha
pas makan... kitorang pun gerak balik... huhuh.. best nyeeee

seme kepenatannn... pe lagi.. tdo laaa.. tp aku tak leh tdoo.. ahahhaa... tak sabo nak lik... hehhehe

sekiannn....

Wednesday, November 12, 2014

Episod 3 ♥ My Happy Time : Kursus Pengukuhan Pasukan NAPIC day 2

Posted by itawazilas at 4:12 PM 0 comments
Opp nnt dulu... sblom korang baca ... team building hari ke 2 tak abis lagi tau... korang.. kalo tak baca lagi.. start baca episode 1 tau.. nnt tak bes lak an..
nah link...


ok... kita sambung citer lepas paintball tu... lepas makan tengahari tu.. balik bilik.. rehat.. solat.. kitorang pun gi ke kelas utk aktiviti seterusnya... dalam kelas tu.. weols diberi taklimat sikit tentang aktiviti2 berakit dan paintball.. apa perasaan masa buat aktiviti tersebut.. seterusnya.. kitorang main Electric Maze... start 2 kumpulan dulu.. lagi 2 grup main alaa.. apebenda eh lupa lak yg susun2 blok tu.. heheheh....
permainan electric maze ni motifnya utk kita fokus dgn apa yg kita buat... setiap step tu.. kene ikut turutan.. bila turutan tu salah.. jadi invalid maze.. kene gostan balik ikut step yang kita lalu.. kene ingat betul2 ooo... stress betul masa tu.. sbb takut salah step kene wat balik.. hehehe.. haru2.. team aku dapat no 2 je... kat luar hujan tengah lebat sgt.. pas minum petang.. kitorang gi ane tau.. kitorang gi hotspring... apa lagii.. mandi air panas laaaaaaa... 
perjalanan sejauh lebih kurang 8km gak.. jauh je rasanya.. dah le hujan.. dlm bas sejok nak mampuih... hahahah... 
sesudah sampai... kitorang cuma ada lebih kurang sejam lebih je utk jalan2 dalam hot spring tu... tak sempat la nak snap pic kat pintu masuk... harga masuk untuk dewasa RM12 rasanya.. huhuhu... sbb masa sangat pack.. pe kata kita layan pic aje... 
biar gambar berbicara.. ok x gitu.. hahahha
kualiti gambar tak berapa memuaskan la lepas di animasi kan.. hahahha.. lantok lah kan... kemalasan dah sampai la tuuu.. kekekkekee... 

adoiii.. camne leh terlupa nak story peristiwa hitam yg berlaku yer,,, hahahah... ia berlaku pada salah seorang dari kami... heheh.. apa kah ?? biarlah weols sahaja yang tau.. mereka2 yg mnyertai kursus je tau.. mmg akan segar dlm ingatan budak2 nih... kalau teringat.. mesti jadi bahan gelak.. hahahha.. kesian orang tu.. hehehhe... kat sini lah berlaku nye peristiwa hitam tersebut... mmg peristiwa tersebut memang warna hitam... hehehe.. sorry encik... hahahah.. tapi respek la kat encik... sporting gileeeeee.. tak sentap pun.. sangat profesional... !!!! kepada yg suka membahan.. terus kan.. hahaha.. jahat tak.. kami suka gelak.. kerana gelak tu terapi.. hehhehe... bestttt sgt!!!
lepas bergambar.. kitorang tunggu tram.. mengangkut kami 1 opis ni ke dalam... tgk la gelagat2 kami.. hahaha.. semua tengah ceria mengenang kan peristiwa hitam tu.. hahahha

bila da smpai dalam.. luas sgt kawasan kat situ.. ada kolam panas 40°C - 80°C...
ada tempat utk merebus telur.. panas la kan... 
 tempat rendam kaki tu.. mmg panas gile lah..
huuhu.. x tahan aku... 
(baru panas dunia dah tak tahan.. huhuhu)
memula kitorang gi rendam kaki kat panas dalam 30°C - 40°C aje.. 
sambil jalan kat batu2 tajam tu.. uii.. bisa berbisa kaki mak nokk.. hehehhe
berceretekkkk manusia kann.. hahahah
*berceretek? boleh ke guna perkataan tu.. hahahah
pastu kitorang gerak kat tempat lain lak.. memula aku tak nak la mandi ke apa kan.. sbb aku bawak towel je kot... kawan2 aku pun sama.. semua tak bawak baju.. bawak towel je.. hahah.. konon2 x nak mandi la kann.. bila da nampak air.. haaa pantanggggggg... 
last2 kawan aku tarik gak aku masuk air.. sparuh badan dah basah.. hahahaha... 
kitorang gerak lagi kat pool yg macam laut tu.. situ semua air panas... perghh.. bile nampak air tuu.. gila tak best... siap berenang2 aku nok.. hahahha.. gile besss.. tp frust la sbb sekejap jer dpt.. 

tengok la betapa gumbira nya ktorang.. bila lagi la dapat bersuka ria bersama kawan2.. kannnn...tengok boss aku yg belah kanan tu.. waahhh... nak jugaaakkkk kannn.. heheheh... tq kak tim sebab amik pic ni.. bukti kegembiraan kitorang.. hehheheh
Pas da cukup time tu.. kitorang pun bergerak balik.. basah?? yess basahh.. salin baju tak de nyee.. hehehhe... kitorang pun menapak bergerak balik... tram pun da takde.. kitorang menapak jer.. sekali hujan turun dengan lebatnyaaaaa.. apa lagi.. basah lencun la kan... so.. sib baik aku mandi gak.. alang basah bia mandi.. haaa.. kannn.. 

Bila da smpai dalam bas.. kitorang terpaksa menunggu pemuda2 yg kesesatan dalam tu.. adeiii sabo jer la dorang ni.. siap tunggu hujan teduh lak.. kitorang da nak beku dalam bas tu ... lama gak diorang tu kat dlm.. huhuh... kat malam gak la kitorang dpt masuk bilik... grrrrrr sejuk wehh... 
sian sgt kawan sebilik aku.. smpai pening2 kepala dia kene hujan.. 
sementara tunggu dia mandi.. aku lepak2 tgk tv.. aku try check peha aku... perghhhh lebam besar gila.. pedih wooo... ni mesti kene pallete yg x pecah tu... kene peha.. kena tangan.. peha la plg teruk.. smpai sekarang hampir 2 minggu x hilang lagi.. huhuhu
 pas mandi... siap2 malam tu .. kitorang standby utk dinner BBQ lak.. dlm kol 8,30 mcm tu..
diorang bincang2 tak jadi wat persembahan kumpulan.. wat pertandingan karaoke antara kumpulan... arrrrhhhh aku menci karaoke.. suara cam ape kot.. hahahha... tapi aku nak kongsi gak persembahan kumpulan2 lain.. ape2 pun.. kumpulan aku dapat no 2 gak.. hehehehheh
korang.. ni la retis team aku... best gile sore dia... sweet kan dia..
(aku pakai Aidijuma GL Geo Blue)
"Diam-diam..
berpandangan..
Mata bertentang mata..
Malu-malu.. aku malu.. Kau buat begitu...."

(NI LIRIK LAGU RAMLAH RAM)

ni persembahan dari team aku.. mula2 nynyi lagi aci2 buka pintu... hahha.. tak bes langsung... 
yg ni best.. masa ni nyanyi lagu Jangan Pisahkan.. 
aku tak nyanyi la.. retis aku yg nyanyi... terbaik wok!!

 ni lak gruop plg kecoh.. sporting seme.. group thian xi.. group ni menang.. sbb seme best!!!

 ni lak group boss2.. 2 org dari borneo.. sedap gak suara sandy dan amy... boss i rampai mic ok.. hehehhe... nyanyi lagu orang kampung ... 

ni pun grup suka gelak.. grup ayam.. ehehhe.. masa ni baru tau semua leh nyanyi.. 
mmg sporting gile sgt2 diorang nih.. esp encik zul.. heheh.. kak ct lak pun best!!!

nak tgk video diorang nyanyi x?? heheh.. nnt la i upload.. hehehhe...
meh kita layan slide dulu...

Persembahan diorang akan aku upload kemudian eh... heheheh ramai permintaan tu... ngeeeeeee
sekian sahaja episode ke 3 utk hari ke 2...


Episod 2 ♥ My Happy Time : Kursus Pengukuhan Pasukan NAPIC day 2

Posted by itawazilas at 11:28 AM 0 comments

Salam... korank.. ni sambungan cerita team building aku ... di hari kedua... 
tapi yang tak baca episode 1.. baik klik sini dulu...
baca dulu episode 1 ok... 
pagi tu.. kol 7 lebih kitorang da siap2 nak gi breakfast.. kitorang dapat kelonggaran so takyah la nak bangun kol pepagi.. kol 6,30 kene turun.. heheh best an an an... 
kitorang terus g dewan makan... makan ape2 yang patut.. tak snap ok.. the foods kat situ.. lupa.. 
terlalu asik makan sampai tak ingat.. hahahha.. satu je yg tak best kat situ.. sebab nya ... kat situ sangat banyak lalat.. hehehhe.. bermusim katanya.. 

lepas makan.. kitorang apa lagi snapy.. snapy.. snapy...
ceria x weols pepagi ... heheheh semua tengah excited nak g berakit.. main paintball.. hehehe

sebelum memulakan aktiviti... si sandy ni telah dilantik menjadi AJK rekreasi.. so dia la yg kene instruct weols kat depan utk bersenam.. kemudian diikuti dengan ketua2 weols.. mcm2 gaya kot.. hahahah.. 

layannnn... hehhehe... 

ok... ok meh kita layan slide show berakit dulu ok... jom la tengok2 pic weols berakit2 ke hulu.. tapi tak leh nak berenang ketepian... hahaha. yang part paling best tu.. bila rakit weols da siap.. urusetia tu kata.. kene tukar rakit lak.. kuikuikui... kesian la yg dpt rakit kami yg bergoyang2 tu... hehehe... 
masa bawak ke tepi kolam tu.. rasa cuak gak la kan.. kot la jatuh ker.. tp dulu aku pernah gak wat rakit.. lagi teruk.. kene kat laut lagi ok.. dah la nak harung ombak lagi.. penat gileee... ni ok la gak... an.. hehhe.. group aku dpt no 3.. sebab ape tau.. sebab en rahman pakai turbo.. sib baik abg bob tak naik atas sebab2 kesihatan.. kalau x.. mau tenggelam.. hehehe.. yg paling laju tu.. group verinen la.. kan... semua badan comel2 je kott..

row3x your rakit... heheh
nampak tak rakit weols ada turbo...  hahhahah

dah smpai tebing.. kene angkat lak.. pastu kene cabut tali lak.. diorang ni ikat kuat gile.. ikat tali pancing kot.. ampeh betuuulll... sampai luka2 tangan... mmg penat gile... hehehhe lepas rehat semua.. aku n geng kene gi bilik tukar kasut.. ini gileee.. da le penat berdayung...nak kene blk bilik sbb dah le tpt rakit dgn bilik jauh.. pastu nak kene panjat tkt 4.. aduiii... sabooo jer lah.. ok nak sambung citer kat tempat paint ball lak...

lepas rehat.. kitorang berjalan kaki ke tempat paint ball lak.. fiuhh.. jauh gilerr... 
naik bukit turun bukit.. waaa.. semputtt.. tapi seronok sebab sambil jalan leh gak tengok2 tempat tu.. luas gilaaa..penuh dengan kehijauan pokok2.. damai jerkk.. eceehhhh...
nampak sgt aku tertinggal kat blkg.. kkekekekke... cantik la pic ni.. an an an
kata member aku.. sini ada babi hutan sbb nya ada tanah yg macam kene rodok dek babi.. oh.. ade gak eh.. hahahhah

sesampai ke tempat paint ball tu.. kitorang dengar la taklimat dari org yg incharge bhgn paintball ni... dgr cam takut je nak tembak2.. tapi excited sangat.. kitorang yg boleh join cuma 4-5 org jer... aku ttp nak join.. sbb tak pernah main.. dan nak try sgt..
Satu jek yg aku x skeeeee... nyamukkkk banyakk... hutan kot... huhuh.. mmg tak reti dok diam la aku masa tu.. sbb kulit aku kalo kene nyamuk... mmg abis merah menyala... failed!!!
jom layan slide paint ball... pic banyak kottt... hehehhe

ok.. masa tiba turn aku dgn team aku... aku pun bersiap2 la dengan baju2 celoreng, mask dgn sniper gun... pallete tu kata orang tu dari minyak sayuran.. kalau lapar2.. leh la makan.. hahahahah pecah perut weols gelak.. masa kat dlm tu.. first time aku test tembak2 tu.. fiuhhh cuakkkk.. hahhaa.. kitorang da ada strategi.. ngehhhh sangattt... bila org tu sebut je GAME ON.. aku pun lari terus g celah tong.. heheh.. aku nmpk team lawan kat celah pokok.. pe lagi.. aku pun test la tembak... teteteteteteteett.. cam kene.. cam kene.. hehehe.. marshal arah suh game stop.. dia check2... YOU OUTTTT!!!.. yess CC kene.. hahaha.. aku tembak CC... hahah kene kat leher tu.. kuikuikui... start lik game.. team aku lak kene.. kene dan kene... tetiba aku rasa cam nak lemas sbb mask pun da fogging.. aku panggil marshal suh lap.. choii nye marshall.. die tolak pale aku suh tunduk.. sbb tak kasi tgk team lawan.. hahaha.. lemas siut dok dlm mask yg tak bape nak nampak tu... berpeluh2 aku.. sempat gak la marshall tu kabo kat aku... "rilekk.. awak tinggal sorang jer.. team awak semua da out" perghhh... time tuu gak.. mmg team lawan aim aku la kann... aku nak try amik flag gak.. aku bangun sikit.. kene tembak.. dari depan kene.. dari kanan kene.. ampehhh... kene tembak kat tangan.. tp tak pecah pallete tu.. sakit dohhhh... yeahh... team aku kalah... dan menang bermaruah... hahahahah... so tak dpt la masuk final.. huhuhu...
serius wehhh... sangat2 seronok....

balik je tengahari tu.. kitorang terus gi makan.. lapoooo... aku x pk ape dah.. gemok ke ape ke.. yg pasti layan makanan diorng.. mmg terbaikkk.. lauk banyak.. best2 lak tu.. heheheh... pas makan .. gi naik bilik.. rehat jap sblom masuk kelas utk aktiviti sterusnya.. nak tauu ape aktivitinya.. tunggguuu...
saya sambung kat
Episode 3ok... tungguu..

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review