Wednesday, May 24, 2017

Misi mencari Hadiah Persaraan / Pertukaran Boss atau Rakan sekerja

Posted by itawazilas at 4:45 PM 0 comments
Misi mencari Hadiah Persaraan / Pertukaran

Dah memang muka ni.. muka beli hadiah utk pegawai bersara.. pegawai bertukar.. sampai da takde idea nak beli apa.. dah macam2 hadiah bagi... dari budget - RM30 sampai la budget RM100++.

RM30..
ok lah.. kita mulakan dengan budget ciput.. selalunya RM30 ni utk pegawai yg berkhidmat sekejap je kat sesebuah pejabat.. tu ikut jugak jawatan apa kan... selalunya RM30 ni.. aku beli Tie atau pun tali leher... plg busuk2 pun leh la dapat RM29 kan.. tu tak masuk kotak / sampul hadiah lagi kan... ni utk lelaki lah..
kalau untuk wanita pulak... RM30 tu.. cam sikit.. khenn... 
selalunye.. yg plg selalu org dpt.. shawl lah.. kann... tu pun plg biasa2 lah.. kalau taknak shawl.. brooches pun ok.. tu lah selalu yg di pakai hari2 kan... 
kalau sempat ... cari lah yang ada less kat LAZADA ke.. 11Street ke.. ramai da jual ON9 kan... 
asalkan cantik dan terkini... 

ok.. Dengan RM30 jugak.. kalau org tu nak bersara ke.. korang boleh beli buku2 ilmiah... 
tapi melampau kot nak bersara RM30 je kannnn... hehehhe


RM50 - RM99
RM50 pun banyak jugak la kan..kalau utk lelaki yg bertukar.. kita boleh beli kan wallet atau kemeja 
tapi kalau dorang ni jenis cerewet.. kompem diorang tanak gak kan.. cer tanye org tu apa die nak... 
memang pening kalau nak cari hadiah utk pegawai2 lelaki ni kan... dlm otak mmg tie je lah.. hahahah... kita leh perhatikan ape yg diorang suka buat.. kalau jenis aktif bersukan.. boleh la beli barang2 sukan... jersey kelab yg dia minat ke.. puiii cam tak sesuai pulak... hahaha.. 

Gini le.. kalau nak bersara.. kita pun boleh buku Ilmiah.. se set kain sejadah.. songkok.. sebih.. haa.. supaya lebih beramal katanye.. hahaha... sama jugak dengan perempuan.. tapi telekong ada mahal.. ada murah... kan.. sesuai jugak... Selain daripada tu.. boleh la beli Frame Gambar yg mahal2 sikit.. ikut budget kita RM50.. pastu letak le gambo staff kat dlm frame tu.. ok x? kita leh gak beli lukisan2 yg cantik2.. tu pun kalau org tu suka lukisan.. hahahha... 

bagi perempuan... 
- Tudung.. shawl.. dengan harga tu.. da macam2 shawl / tudung boleh beli.. brand naelofar ke.. 
ikut la budget... tu mmg suka sangat2 dah tul x? 
1 lagi.. periuk.. wahhh.. suka mak nakkk... heheh... set pinggan mangkuk ke..  set hiasan ke.. set wangian ke.. kompem suka punye.. percaya lah... sebab pernah tanye kat pegawai2 ni. apa yg diorang nak.. rata2 memang suka lah benda2 macam ni... haaa.. 1 lagi.. beg tangan.. memang tak pening lah..

ni semua yang boleh dpt bawah RM100 lah.. pandai2 lah cari.. beg tangan.. shawl .. apa2 yang cukup dengan bajet uols ok...

RM100 dan ke atas
dengan RM100 ke atas ni.. da boleh beli macam2... silap2 barang kemas pun boleh beli... cincin pun bape je kan... yg ni akan diingat selalu lah.. sebab bile tengok semula.. ohhh.. ni opis bagi.. hmm.. best kann... apa2 pun.. tgh bajet.. kalau time emas mahal.. pandai2 le beli yg plg nipis.. plg kecik.. plg ringan.. hehhe..

Atau pun.. selalu diorang request Telekung Siti Khadijah la kan.. mahall uols.. hehhe... kotak harga lain ye.. amik maklum itu.. hehehhe...

Beg tangan berjenama pun boleh beli gak dgn bajet lebih daripada RM100.. selalu bos2 je la dapat kan... hehehhe...kita juga boleh bertanya kat pegawai tersebut.. diorang nak apa.. sebab kadang2 kita tak tau apa yg diorang suka.. tak payah nak berahsia sangat la.. tanya nak apa senang... nak lagi senang.. kita bagi die duit.. pastu g beli la sendiri.. kalau nak lebih dari bajet.. sila tambah sendiri.. ini lebih membahagiakan dan tak pening kepala... 

kalau aku... kerja da lebih 15 tahun kat sini.. agak2 berapa bajet aku dapat eh?


Monday, May 22, 2017

Pengalaman Konvoi Berbasikal Wanita 2017

Posted by itawazilas at 12:47 PM 0 comments
Hari ni aku nak trobek sikit lah.. nak stori pasal Konvoi Berbasikal Wanita 2017 pada 11 Mac 2017... sempena hari Wanita sedunia katanyeee... masa tu.. aku berbelah bagi.. nak g ke tanak.. nak g ke tanak.. hati nak g.. sbb seme wanita gojes je kan... tanak g.. sbb tadak basikal.. aku pun menyuarakan keinginan kat mr shuben.. incik sayang.. die sangat menyokong.. tapi aku tadek la nak suh beli basikal.. semata2 nak join konvoi ni... die pun berkata.. nanti papa carikan basikal.. nak ajak kawan.. seme tanak.. ada la geng gegila aku tu.. mmg kata nak join.. so kami2 pun register lah... .

ni lah poster nya... nampak sweet kan.. sbb pink.. bukan aku suka pink pon.. kekekekke....

lepas register.. register on9 jek... aku pun tunggu tarikh amik kit... wicis.. amik plate nombor lah kan... 23.2.2017 aku dgn kak nurul akak gegile g le sama2 amik.. die drive ke Perbadanan Putrajaya kat presint 3.. mati2 la ingat kat sana.. hahaha.. padan la xde signage ape2.. sekali guard tu kata kat Kementerian Wilayah kaw!!!.. cehh.. tak masallll...  so bergerak la kami ke sana... dah siap parking illegal dengan harapan tak kene kapit tayar - (clamp) - kekeke (pelik nauu bunyi kapit)... 
kami pun masuk dan amik plate...


dorang tunjuk la medal ni... gile gojesss!!! makin semangat membara la mak nak mengayuh nak.... cantikk kannn....

okeh.. ni lah no plate aku dengan harapan dapan kereta saga... busuk2 pun dapat beskal ke.. tv ke khen!!!

nahhh.... mak posing sikit nak!!! berbunga2 pink masa ni.. kakak gojes tu pun cam semangat happy.. tapiiiiii..... puiii... kekekke...


aku register utk 10km je... tak mampu eh nak 25km... hehehe..

ok.. disebabkan semangat yg semakin membara.. incik sayang pun dpt basikal.. die kata die sewa jek.. takpe le.. x yah la buang duit beli beskal.. kang dok terbiar je kat rumah tu.. tah masa bile nak ngayuh kannnn... ni basikal lipat namanya.. die kata jago molek.. mahal ni.. hehehe... tiap2 petang.. aku pun training la kat jalan belakang kat rumah aku tu.. ditemani anak gegirl kesayangan aku.. incik sayang lak bawak motor.. bawak si kecik lak tu.. jalan2 makan angin.. sambil2 kannn...
nah gambo posing.... lelelellee..
lama gile x bwk beskal oi!!!!! heheh..
dekat seminggu lebih gak la aku training ngayuh.. bila ada kelapangan la.. kekadang bz jugekkk.. huhuhu

ok.. di hari kejadian... se awal 5 pagi aku bangun... pas subuh... aku gerak... bawak kakak.. bawak adik.. incik sayang tlg anta.. yer la kan.. sape nak bukak beskal lipat tu.. bukan nye aku reti...
ehhh... apasal gegirl aku ni join skali... hehehhe.. gini cerita nye... 2 hari sblom kejadian.. aku mcm x kompiden dgn members gegile tu.. si iena dan kak nurul... (halooo hadek iena & hakak nurul... kekekek) yer la.. kak nurul tu mmg kompem2 la x g.. beria je sangat khennn... iena lak dok jauh dgn aku.. bile lak nak jumpa.. kol bape.. bercampur2 dgn org ramai lagi.. masak jugak le nak mencari... so skali lagi aku menyuarakan suara hati kat incik sayang... "pa.. ingat nak bawak kakak sekali la join konvoi... " wehhh,,, incik sayang bagi juga,, die juga sangat menyokong... kakak pun bnyk kali kata nak join dgn mama jugak.. esok nye mama register kan kakak.. masih sempat lagi... yesss... so leh amik plate on the day katanye... dengan berbekalkan basikal kecik die yg da lama.. kompiden je die bawak.. sian pulak kakak sbb x sempat cari baru.. dgn harapan x de buat masalah.. xsudah2harapan .. lepas incik sayang check semua.. break.. tayar.. semua lah.. tawakkal saje kan.. janji anak aku happy... so.. ada la kawan yg meneman aku.. tidak la aku keseorangan.. ni la seronok bile ada anak da beso nih.. heheh...

ok.. ni gambar masa sampai kat depan jalan beso... gelap lagi woii... hehehhe .. masa ni da sempat amik plate utk basikal kakak...

posing lagi anak beranak nih!!!..

nah tengokk... mengemuittt manusia.. ramai gile kot... beribu2.. sebelum start tu.. ada la nyanyi2 lagu negaraku.. lagu wilayah.. ada stretching2 sikit.. kang cramp pulak kannn.. retis?? ramai la jugekk.. malas la aku nak list kan.. korang google je la kan.. bukan leh amik gambo pun.. hehehhe..

dlm kol 8 lebih kot.. kami dilepaskan.. dorang lepas yg 10km dulu... aku dgn anak aku dok lebih kurang 10m dr belon start tu... sbb kami kan awal2 da smpai.. so amik peluang la dok depan... lagipun.. ramai gile sgt kat belakang tu..  masa berkayuh tu... mcm2 basikal aku tengok.. ada yg mahal.. ada yg murah.. ada tu.. basikal anak die pun die kayuh gak.. heheh.. takpe la kan.. janji semangat tu ada.. aku tengok anak aku.. hepi ngat die.. aku pun sangat berbangga dgn kakak.. sangat berstamina kottt.. smpai tang bukit tu.. aku pun tukar gear.. sian lak anak aku kayuh dgn sepenuh hati.. aku ckp kat die.. kak.. kita tolak je la.. sian kakak nnt penat.. die taknak pun.. nak jugak kayuh.. tapi bile turun bukit tu.. hamboi.. aku lak seriau tengok.. laju bukan main... smpai kat 1 pitstop.. aku benti jap minum air.. bagi anak aku minum air dan amik roti.. tapi x makan pun roti.. minum air je.. seblom smpai pitstop tu.. ada 1 bukit.. mangaiii... semputtt aku.. mmg aku tolak lah.. sbb x larat .. tgk anak aku lagi.. sian die.. so kami pun tolak basikal...
ni lah wajah kesayangan aku... kepenatan.. tp semangat die kuat wooo... kalah maknye ni haa..
Nak smpai ke finish tu.. aku tgk die lajuuu ke dpn.. ehh.. tak tunggu aku pun.. aku pun buat live kat FB.. tak sbar nauuu anak aku ni.. hehehe.. bile smpai kat sana.. jem sikit.. sbb ramai tunggu medal... slow2 je tolak basikal... penat tapi seronok...
yeayyy... kami dpt medal.. dpt gak kongsi kegembiraan dgn anak pulak.. mmg dabel2 seronok sgt...

da amik medal.. da amik sijil... kami pun g cari port bawah pokok.. rilex2.. minum2.. chill2.. hhehehhe

masa ni tengah tunggu papa amik.. kepenatan + kepanasan+kelaparan....
 maklum la.. gi berpanas kat dpn stage tunggu lucky draw.. huhuh.. tadek rejeki dapat keto woiii.. bile chek2 no plate kat white board.. ada la sangkut 1 nombor.. dpt la sagu hati.. nak tau x dpt ape...

TIUB BASIKAL
aku nak buat ape.. hahahhaha.. last2 incik sayang bg kat kawan die.. hehehhe..
(gambar lupa amik lak) hehehheh

sekian sahaja pengalaman aku berkonvoi bersama beribu2 wanita di seluruh Malaysia.. juga pengalaman pertama bagi aku dan anak kesayangan aku... aku tgk keterujaan die join konvoi ni.. and die kata nak join lagi nnt... anything fo ya my dear ...

#konvoiberbasikalwanita2017
#inilahkuasawanita
Posted by itawazilas at 10:47 AM 0 comments
Assalamualaikum... 

lama .... lama gileeee tak hapdate.. bukan setakat berabok.. sawang bagai.. dah berkulat da ni... heheh.. bz.. bz.. bz... bz dengan keje.. bz dgn anak2.. bz dengan kuarge.. bz dgn bisnes.. bz dgn hidup... fuhh... kalah menteri hokeh... 

tah macam mane ari ni tertibe nak update.. boring sbnarnya.. sbb keje da takde.. bukan tak keje ... tp keje x bape nak ade... 

lama x menulis ni.. eh.. menaip ni.. sampai tak tau nak citer ape... kan.. lagi 5 hari da kita nak puasa.. kejap je rase... korang da ready ke nak sambut puasa... aduhai... tak sabar juga rasanye.. ok lah... tgh2 cari cerita nak cerita ni... follow je la ye... meh lanje sikit gambar dgn anak2 kesayangan ku..



salam isnin!!!

Tuesday, November 8, 2016

Kalendar 2017

Posted by itawazilas at 11:34 AM 0 comments
Assalamualaikum... 

sebulan lagi nak masuk tahun baru kan... macam2 dalam otak ni pk nak bercuti la.. nak planning cuti2 malaysia katanya... nak beli tiket kapalterbang kott... inshaa ALLAH.. kalau ada rezeki mane tau kan.. tahun ni tak kemana2 pon.. huhuh.. lagpun sayyed kecik agi... hari ni setel sikit buat calendar 2017...utk planner update... senang sikit nak masuk ape2 plan ke.. appointment klinik ke.. spital ke.. nak submit keje ke... semua nak kene ada tarikh kan.. kang x capai SKT.. ko nak jawab?? haa...  maklum la.. iols kan pelupa tahap gaban.. huhuhuh... nak tengok kalender sy wat x ? blom makeup abis lagi ni... mood blom mari... hahah.. 




ruang² kosong tu leh la nak update ape2 kan... print... tepek kat meja ke.. wat desktop wallpaper ke.. wehh... nape lak ade watermark plakk... ehhh.. dah mak yg buat nak oi... haruslahh kann... tapi kalau uols nak jugak macam ni .. sy leh emailkan... makeup cantik2.. tapi kan.. sedekah la kat mak 2-3 token 2 - 3 RM... boleh mak bli eskrim tuk anak2 mak.. hehehhe

kalau berminat la kan.. nnt emailkan kat mak kat sini .. -- > lizahanif1980@gmail.com
hehehhe.. OK in shaa ALLAH.. buat yg terbaik nnt... hehhe

Windu Mak Tak Nakk??

Posted by itawazilas at 9:51 AM 0 comments
Assalamualaikum....

winduw x .. winduw x?? waaaaaaa.. sangat lama tak update blog.. sy pun winduw nak update blog.. bz sikit semenjak 2 menjak ni... kalau nak ikutkan.. macam2 nak bercerita.. sebab terlalu banyak nak kongsi citer... rasa x rugiii sgt x cerita.. bukan utk sape2 pun.. utk anak2 sy juga.. sekurang2nye.. dorang tau mama die ni bercerita pasal apa.. tentang ape.. mane la tau kalau mama die "pergi dulu" kannn.. ewahh.. tacing pulak pagi2 ni...

nak start dari mane pun mak tak tau nyahhh... hahahha..  ok2.. sebabkan november ni masih baru.. baru la sangat kan...  da dekat seminggu.. hahaha.. x ngape lah. janji leh recap balik apa yang berlaku.. masih fresh lagi kan utk update..

gambo2 ada la simpan sikit .. tapi kan.. sob sob sob.. skrg pakai ASUS aje nyah oiii... mak nye empon S5 berdoraiii..nak baiki pun kat 6 - 7 ratus nyahhh.. bek mak bli ipon 7 kannn... hahaha.. so.. kita bercerita la apa yang nak dicerita kan...

Berdorai bak hati mak nakkk.. hahahah... kenapa berderai tu... barang da lepas.. x perlu dikenang.. sekiannn... hehehhehehe

Wednesday, April 6, 2016

MPH Putrajaya International Book Fair 2016 @ PICC Putrajaya

Posted by itawazilas at 5:16 PM 0 comments
Assalamulaikum... 

lama nye tak bersiaran kan.. maklum.. bz dengan keadaan.. tak mengizinkan nak berblog katenyee... 
setahun lebih rasanye tak update... pada yg saya janji tu.. in Shaa Allah.. nnt sy buat apa yang patut.. 
nak update macam2.. x sabar2.. tapi x tau mane nak start.. gambar pun da melambak2.. rasanye.. mana yg back dated.. sy update slow2.. nak update yg latest2 je.. heheheh... well.. untuk hari ni.. nak update pasal MPH book fair yang sy pegi kat PICC last wek on 31 Mac.. Actually karnival ni berlangsung dari 29 Mar 2016 - 3 Apr 2016. sy amik time off petang tu dalam pukul 4.30. saja bawak kakak g jalan2 .. nama pun book fair kan.. 

 masa sampai tu .. sy da pesan siap2 kat kakak.. standby kakak.. standby.. nak tau sebab ape? hehehhe.. kompem kene kejar dgn promoter2 grolier tu.. last year pun sama gak.. kena kejar.. hahah.. biasa la tu.. dorang pun nak cari sales jugak kan... ok. ok.. ignore la pasal tu.. sbb i tak join pun.. 

masuk aje.. waaaaaa.... menarik.. menarik.. hehhee.. meh kita jamu mata dgn gambar2 dulu...

ni buku utk kanak2.. not bad laa.. 50% kottt... 

utk toddlers . .  sayyed kecit lagi la nak.. tunggu besar sikit kita beli lah

 ni sape2 yg anak die power in english.. leh la beli... aku nengok aje lah.. sbb aku pun x bape nak power.. wakakakaka

haaa.. ni pun murah la jugak.. tp sebab kakak pun da x pandang kartun2 ni.. aku pun amik gambar je lah.. untuk tatapan kawan2 aku.. aku share je kat group.. 

haa.. pada peminat2 novel.. ada gak la macam2 novel dari penerbitan kesukaan korang.. aku..?? mintak maap la.. aku bukan pembaca tegar.. baru bukak selai dua muka surat.. dah tutup.. apetah lagi nak bli yg tebal2.. hahhah.. sowrii 

tiba2 kan.. ada announce sape nak join coloring contest.. hmm .. ape lagi.. laju la kakak ..haruss la kan.. hehehhe.. 
tu kakak tu.. dok sibuk kaler.. 

sementara die sibuk kaler2 tu.. aku pun bawak diri kejap..  aku bgtau nak g tgk2 buku jap.. so aku jumpa buku ni.. 
haaaaa.... ko mampoo? 1000 dot kotttttt... x mampoo mak nak sambung ngedot2 tu.. hahaha.. 
aku terpk gak.. sape je yg sesuai buat benda ni eh.. kanak2 ke.. remaja ker? dewasa ker? atau lebih kepada minat.. kalau dapat pemalas cam aku.. hehehehe... harga??? lupa snap...  ekekkeke

yang ni plak.. Showbag.. dgn harga RM110 mcm2 dalam beg tu .. brg2 tu harga rm300++.. tp leh dpt bli dgn harga rm110.. apekah barang2 tersebut? lupa snap.. dan anda boleh google... sowi..

ok.. da setengah jam aku tunggu.. selesai juga kakak mengaler.. oh yer.. pertandingan tu anjuran ana muslim.. oleh yang demikian.. ada la maskot2 nye kan..

tahniah la wat kakak.. sebab dapat no 2.. hadiahnye.. bergambo dengan ana.. si maskot.. suka la tuuu.. dpt hadiah... save sikit duit mama nye kannn.... 

pas amik hadiah.. terus g kaunter.. sbb da nak maghrib da.. papa pun da amik sayyed siap2.. tq sayang.. masa nak kuar tu.. eh eh eh.. ada insta booth laaaaa..  apa lagiii

 hahaha.. sorry la.. tgn mama shacking la.. sejuk.. actually.. leh print sbb ada mesin print kat tepi tu.. tp sbb kene scan kat wechat dimana aku x pakai wechat dan telah diharamkan.. maka dgn itu.. aku bgtau kakak.. lupakan saje... hehehhe... 

ok ok.. nak belanja 1 gamba sbb aku tgk cantik lepas edit.. 
ni background partition kat dinding tu je.. heheh.. suh anak aku posing.. cun x.. 

sesampai saje kat umah.. dengan bangganye kakak tunjuk hadiah ni kat papa die.. bgtau dpt no 2.. 
aku ada beli 2-3 buah buku.. utk anak aku.. tapi aku x beli apa2.. sebab aku x minat membaca.. kannnnnnnnnnn... choiii punye mama.. hahahha

ok2 nnt kita sambung lagi... citer pasal lain pulak...



Wednesday, December 17, 2014

Episod 4 ♥ My Happy Time : Kursus Pengukuhan Pasukan NAPIC day 3

Posted by itawazilas at 3:46 PM 0 comments
Assalamualaikummm...
lama pulak tak update pasal Kursus Pengukuhan Pasukan tu kan.. adeeiii.. byk citer missed nih... tak best betul... meh la kita sambung yerk...

korang... yg episode 1 da baca ke lom?? tak best la kalo x follow kann??? ni link nye kalo lom baca eh...

ok...  kali ni episode akhir la kot...
sbb hari last kitorang kursus... 
pagi2 tu adalah aktiviti explorace race... 
after breakfast... kitorang pun siap2 utk explorace...

after wat excercise pagi tu... kitorang kene wat satu task.. iaitu.. cari perkataan tersembunyi...
apa lagi.. tertonggeng atas lantai cari jawapan.. hahahah




siapa yg dapat selesaikan awal.. dapat la start dulu explorace tu... kann... kitorang kene pegi 4 check point rasanya... da le beso tempat tu.. penat gilee... 


grup aku grup no 2 di lepaskan..
ok sampai 1st check point ni..  kitorang kene susun 12 paku atas 1 paku..
haa... camno?? aku pernah buat.. tp aku tak ingat.. dorang bg klue.. tulang ikan.. so susun la paku2 tu silang2 macam tulang ikan.. akhirnya grup aku berjaya.. hehehhe...

 (ni bukan pic grup aku.. hihihi)

pastu kene la cari check point yg seterusnya refer to the map... adeii... sekali kene wat task yg fenin... iaitu kene susun 10 cup membentuk 5 garisan.. korang nak tau tak camne??
aku bagi klue je lah kan... korang wat bintang.. yg ada 5 penjuru.. kat situ ada la jawapannya... heheheh

ok.. pastu kitorang kene manjat jalan berbukit lak utk ke check point seterusnya... bila da jumpa.. kitorang kene susun kad supaya dapat jumlah sama.. ala2 soduku kot... aku mmg failed bab ni.. ahahhahaha ...

check point seterusnya.. kene nyanyi la plak.. sblom dapat soalan2 terakhir.. hahah tah papae... tp task yg ni plg best.. sbb masa tu.. ada 1 grup tgh jwb soklan... kitorang smpai.. trus wat ape yg dorang suh.. sib baik retis dlm grup aku penah dpt soklan ni.. kitorang terus tgk soklan2 yg terakhir... heheh.. yeahh... tak sampai 5 minit.. grup kitorang da setel... yahoooo... ape lagi.. kitoarang pun berlari la nk ke tpt last check point.. kitorang 1st!!! hahaha...

lepas selesai.. kitorang di beri rehat ... sambil tu diorang suh kami tukar baju yg diiorang bekalkan ..

hahah... taraaa... cam budak2 PLKN lak an.. kekkeke...
masa ni seme dah kepenatan.. hati nak balik jer.. huhuhu...
kiranya ni penutup kursus la .. jom layan pic..
sessi bergambar... hahaha..
 ni grup hakuuu...
TbyP (tibaipi la nooo)


 Ni grup bos2.. heheh
Hungga (lari dalam bhsa kelate)
Ni grup plg havoc
Thian Xi - (teh herba cina)
good for health!! heheh

ni lak grup yg menang gaya... suka dgn team ni... happy jek..
tgk yan tu..comel dan cantikkk jek.. heheh
gaya pun cute miut jee..
Verainan (Bersatu dalam bahasa jerman)


ni lah kursus paling best dalam hidup aku masa kat napic... huhuhu
hidup NAPIC...
sblom balik... tak sudah2 la ber wefie.. kannn.... hahaha
pas makan... kitorang pun gerak balik... huhuh.. best nyeeee

seme kepenatannn... pe lagi.. tdo laaa.. tp aku tak leh tdoo.. ahahhaa... tak sabo nak lik... hehhehe

sekiannn....

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review