Tuesday, November 8, 2016

Windu Mak Tak Nakk??

Posted by itawazilas at 9:51 AM
Assalamualaikum....

winduw x .. winduw x?? waaaaaaa.. sangat lama tak update blog.. sy pun winduw nak update blog.. bz sikit semenjak 2 menjak ni... kalau nak ikutkan.. macam2 nak bercerita.. sebab terlalu banyak nak kongsi citer... rasa x rugiii sgt x cerita.. bukan utk sape2 pun.. utk anak2 sy juga.. sekurang2nye.. dorang tau mama die ni bercerita pasal apa.. tentang ape.. mane la tau kalau mama die "pergi dulu" kannn.. ewahh.. tacing pulak pagi2 ni...

nak start dari mane pun mak tak tau nyahhh... hahahha..  ok2.. sebabkan november ni masih baru.. baru la sangat kan...  da dekat seminggu.. hahaha.. x ngape lah. janji leh recap balik apa yang berlaku.. masih fresh lagi kan utk update..

gambo2 ada la simpan sikit .. tapi kan.. sob sob sob.. skrg pakai ASUS aje nyah oiii... mak nye empon S5 berdoraiii..nak baiki pun kat 6 - 7 ratus nyahhh.. bek mak bli ipon 7 kannn... hahaha.. so.. kita bercerita la apa yang nak dicerita kan...

Berdorai bak hati mak nakkk.. hahahah... kenapa berderai tu... barang da lepas.. x perlu dikenang.. sekiannn... hehehhehehe

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review