Tuesday, November 8, 2016

Kalendar 2017

Posted by itawazilas at 11:34 AM 0 comments
Assalamualaikum... 

sebulan lagi nak masuk tahun baru kan... macam2 dalam otak ni pk nak bercuti la.. nak planning cuti2 malaysia katanya... nak beli tiket kapalterbang kott... inshaa ALLAH.. kalau ada rezeki mane tau kan.. tahun ni tak kemana2 pon.. huhuh.. lagpun sayyed kecik agi... hari ni setel sikit buat calendar 2017...utk planner update... senang sikit nak masuk ape2 plan ke.. appointment klinik ke.. spital ke.. nak submit keje ke... semua nak kene ada tarikh kan.. kang x capai SKT.. ko nak jawab?? haa...  maklum la.. iols kan pelupa tahap gaban.. huhuhuh... nak tengok kalender sy wat x ? blom makeup abis lagi ni... mood blom mari... hahah.. 




ruang² kosong tu leh la nak update ape2 kan... print... tepek kat meja ke.. wat desktop wallpaper ke.. wehh... nape lak ade watermark plakk... ehhh.. dah mak yg buat nak oi... haruslahh kann... tapi kalau uols nak jugak macam ni .. sy leh emailkan... makeup cantik2.. tapi kan.. sedekah la kat mak 2-3 token 2 - 3 RM... boleh mak bli eskrim tuk anak2 mak.. hehehhe

kalau berminat la kan.. nnt emailkan kat mak kat sini .. -- > lizahanif1980@gmail.com
hehehhe.. OK in shaa ALLAH.. buat yg terbaik nnt... hehhe

Windu Mak Tak Nakk??

Posted by itawazilas at 9:51 AM 0 comments
Assalamualaikum....

winduw x .. winduw x?? waaaaaaa.. sangat lama tak update blog.. sy pun winduw nak update blog.. bz sikit semenjak 2 menjak ni... kalau nak ikutkan.. macam2 nak bercerita.. sebab terlalu banyak nak kongsi citer... rasa x rugiii sgt x cerita.. bukan utk sape2 pun.. utk anak2 sy juga.. sekurang2nye.. dorang tau mama die ni bercerita pasal apa.. tentang ape.. mane la tau kalau mama die "pergi dulu" kannn.. ewahh.. tacing pulak pagi2 ni...

nak start dari mane pun mak tak tau nyahhh... hahahha..  ok2.. sebabkan november ni masih baru.. baru la sangat kan...  da dekat seminggu.. hahaha.. x ngape lah. janji leh recap balik apa yang berlaku.. masih fresh lagi kan utk update..

gambo2 ada la simpan sikit .. tapi kan.. sob sob sob.. skrg pakai ASUS aje nyah oiii... mak nye empon S5 berdoraiii..nak baiki pun kat 6 - 7 ratus nyahhh.. bek mak bli ipon 7 kannn... hahaha.. so.. kita bercerita la apa yang nak dicerita kan...

Berdorai bak hati mak nakkk.. hahahah... kenapa berderai tu... barang da lepas.. x perlu dikenang.. sekiannn... hehehhehehe
 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review