Wednesday, April 30, 2014

Aku di Suratkhabar????? FRONT PAGE..!! HAHAHA

Posted by itawazilas at 10:27 AM 0 comments
Salam... ingat x ada n3 aku pasal launching report aku... sebenarnya x nak la cam overpose sangat kan... kalau masa mula2 tu.. mmg kecoh la.. so bila da lemau sikit.. aku nak masukkan dalam blog aku.. hahahah... gedik kottt.... 

tapi ... gambar2 tersebut.. telah diuploadkan oleh kawan2ku kat FB.. malu kottt... tapi nak wat camne.. kalau orang tak upload.. org akan nampak gak aku nnt... kat ne????

DALAM SURATKHABAR ... hahahhaha.. gile lah...
Thanx to Nik Zarina atas pic yg osem ni.. siap nampak cameraman lagi.. hehhehe... pengalaman.. hurmmm penat dan lenguh la pegang buku... suh senyum sengih bagai.. sukati korang la cameraman... aku tak ready apa2 pun.. aku nak ajak korang makan.. last2 aku la jadi mangsa.. aku ingat kan amik gambar tangan je.. aku pun ok laa.. amik la tangan aku yg tak bape nak licin nih.. hahah... sekali kene tipu lak... amik muka lagi.... choiiiii!!!

 ni pic dari En Huzaili... hehehhe... siap instaweather kottt... hehehhe

hahah.. cer tgk ni.. senyum mcm tak senyum.. mcm senyum.. mcm x senyum.. hahahha... 
 
 pic yang sama ni di amik oleh ijan.. PA KPP ... pencetusss... malu nyew.. hahah... 
oh ni dalam suratkhabar Berita Harian date 23/4/2014
FRONT PAGE KOTTTT..... hahahhaha... 
kalah boss aku... jangan marah yer boss... ngeh ngeh ngeh!

ok satu lagi ni org tak perasan sangat.. ok la tu.. heheh.. 
ni dalam Harian Metro.. dorang ni pun 1.. amik je la gambar buku kann.. sib baik nampak separuh.. heheh...

Tuesday, April 22, 2014

Majlis Pelancaran Laporan Pasaran Harta 2013

Posted by itawazilas at 4:54 PM 0 comments
Salam Selasa....

Hari ni Majlis Pelancaran Laporan Pasaran Harta.. Kat Inspen.. aku sebagai gadis dulang... hahah.. tiap² tahun naik stage.. buwekk... bosan.. hahahahha... apa² pun mmg pengalaman yang best la.. tiap² tahun ada je ragam² daripada yg staff bawah.. sampai ke Menteri... hahah... Perasaan aku setiap kali ada Pelancaran LPH ni.. aku gembira sangat.. walaupun penat.. tapi aku rasa berbaloi... nak tau sebab nya? sebab aku ada bahagian dalam menerbitkan LPH ni... aku sebagai typesetter kot... kira type² setting la semua kat dlm LPH tu... tahun ni takde da Pertandingan Mencipta Kulit Buku... so kurang la keje aku.. heheh... 


Dalam pic ni.. antara staf2 yg sempat amik gambar pagi2 tadi.. yg lain p minum kot.. sbb majlis start kol 10... 

ini geng² urusetia / usherer .... Lady in violet... 
aku segan sbnarnya jadi usherer ni... serius kottt.. tapi org suh gak aku jadi usherer... 
hanya aku yg tau sebabnya... hahahaha....

 Join bergambar dgn geng² Pendaftaran... 

Tu dia TMK sedang ber PC...

 

 


Friday, April 18, 2014

Zuyyin dan Karipap

Posted by itawazilas at 6:15 PM 0 comments

video

Pandai dah anak mama buat tepi karipap nih... ni berkat belajar dan tgk tokmak buat la ni.. kan...
Practice make perfect la sayang... mama tau anak mama boleh belajar.. Alhamdulillah.. dlm usia anak mama 6y 9m dah boleh buat nih... kreatiffff.. mcm mama.. hehehe

♥ u soo much..!

Hipokrit ke untuk menjadi lebih baik?

Posted by itawazilas at 11:05 AM 0 comments

Salam....  Selamat pagi Jumaat....
Hari ni aku nak merenung sesuatu untuk diri sendiri... 
Perlu ke kita menjadi HIPOKRIT untuk berubah menjadi baik? 
Kadang² aku terfikir.. dan rasa takut untuk berubah menjadi baik.. kenapa?? takut hipokirt pada diri sendiri.. boleh ke aku berubah.. kalau bukan aku sendiri yang ingin perbetulkan diri sendiri. takkan org lain lak kan...
Macam² aku fikir.. apa kata orang nnt.. mayb orang kutuk.. mayb org mengata... mayb orang akan fikir aku nk tunjuk baik.. tapi mulut orang.. pemikiran orang.. kita takde kuasa untuk menyekat.. Aku pasti mesti ada yang tak senang kot dengan perubahan aku. kot laa.. aku akan terus tenang, sabar, teguh dan tabah dan aku akan bergerak terus ke arah perubahan. In Shaa Allah, aku pasti ALLAH tak akan mengecewakan aku yang ingin mendekatiNya. Kalau ada yang gembira dengan perubahan aku.. terima kasih.. bimbing aku yang masih jahil ni k..
 apa-apa pun.............
HUSNUZON...
biarlah orang nak kata apa... yang aku perlu pastikan.. hidup aku.. diri aku.. persiapkan diri untuk masa depan aku.. muhasabah diri.. Cari apa yang aku cari untuk kebahagiaan aku.. Sebenarnya jadi jahat, nakal dan apa² perbuatan negatif itu ada hipokrit... fikirlah sendiri kenapa.

Mengingat balik kata² Dr Muhaya...
♥ Orang yang sihat rohaninya, sihat emosinya, sihatlah badannya
♥ Orang yang cukup kasih sayang ALLAH, tidak perlu kasih sayang manusia
♥ Orang yang bahagia dengan ALLAH, pasti akan bahagia dengan manusia

so, aku yakin pada diri aku sendiri, perubahan aku bukan paksaan, aku berserah pada ALLAH. yang pasti aku nak berubah menjadi baik, dan aku akan manfaatkan untuk aku dan orang² yang aku sayang, esp buat suami aku tersayang.. anak aku, kedua ibu bapa aku dan adik beradik aku...


Thursday, April 17, 2014

My Memey with Kakak

Posted by itawazilas at 4:53 PM 0 comments

Amboi²... bukan main ngade² memey ni.. tido macam tu dgn kakak... 
dengan mama.. tak nak pun tdo macam tu... sangat jeles ok...

Zuyyin & SonaOne

Posted by itawazilas at 3:23 PM 0 comments

Its is SONAONE
jes aint the same NO MORE
cute kan.. ini la sonaone @ mikael.. kami kenal sejak tahun 2003.
dia anak kepada bekas majikan hubby..  
sgt2 friendly.. kakak pun suka nyanyi lagu NO MORE..
ingat lagi masa family day kat Club Med Cherating.. 
DS satu group dgn dia.. we ols  wat apa org panggil tu eh.. ala yang panjat2 atas badan tu..
tp dalam swimming pool.. still ada pic tu.. segan plak nak tunjuk.. kalau mikael tgk pic tu..
mesti gelak punya.. hahaha... 

well Mikael @ Sonaone.. 
wish u all the best for your future..
Send our regards to Madame June @ Mr Lozach And Liyana




 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review