Wednesday, April 30, 2014

Aku di Suratkhabar????? FRONT PAGE..!! HAHAHA

Posted by itawazilas at 10:27 AM
Salam... ingat x ada n3 aku pasal launching report aku... sebenarnya x nak la cam overpose sangat kan... kalau masa mula2 tu.. mmg kecoh la.. so bila da lemau sikit.. aku nak masukkan dalam blog aku.. hahahah... gedik kottt.... 

tapi ... gambar2 tersebut.. telah diuploadkan oleh kawan2ku kat FB.. malu kottt... tapi nak wat camne.. kalau orang tak upload.. org akan nampak gak aku nnt... kat ne????

DALAM SURATKHABAR ... hahahhaha.. gile lah...
Thanx to Nik Zarina atas pic yg osem ni.. siap nampak cameraman lagi.. hehhehe... pengalaman.. hurmmm penat dan lenguh la pegang buku... suh senyum sengih bagai.. sukati korang la cameraman... aku tak ready apa2 pun.. aku nak ajak korang makan.. last2 aku la jadi mangsa.. aku ingat kan amik gambar tangan je.. aku pun ok laa.. amik la tangan aku yg tak bape nak licin nih.. hahah... sekali kene tipu lak... amik muka lagi.... choiiiii!!!

 ni pic dari En Huzaili... hehehhe... siap instaweather kottt... hehehhe

hahah.. cer tgk ni.. senyum mcm tak senyum.. mcm senyum.. mcm x senyum.. hahahha... 
 
 pic yang sama ni di amik oleh ijan.. PA KPP ... pencetusss... malu nyew.. hahah... 
oh ni dalam suratkhabar Berita Harian date 23/4/2014
FRONT PAGE KOTTTT..... hahahhaha... 
kalah boss aku... jangan marah yer boss... ngeh ngeh ngeh!

ok satu lagi ni org tak perasan sangat.. ok la tu.. heheh.. 
ni dalam Harian Metro.. dorang ni pun 1.. amik je la gambar buku kann.. sib baik nampak separuh.. heheh...

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review