Monday, June 18, 2012

Carbegoline lagi...

Posted by itawazilas at 12:47 PM 0 comments

Hari ni... Apointment @ hospital putrajaya.... Kol 11.30... Gerak dr rumah kol 11.20.. Sampai je kat hospital... Hmm.. Parking problem.. Tah baper kali tawaf dah.. Last2 aku park tepi divider... Blocking 2 biji kete... Tp aku rase muat utk kuar.. Ala kete kancil aku bukan pun besar... Janji letak no hp... Ape2 hal.. Kol je.. So dlm 11.50 aku masuk.. Cam biasa la.. G register.. Cek tekanan darah.. Timbabg berat badan… wottttt? Timbang? Walaweyyyy.. Bertambah berat aku... 59.6kg.. Banyak najis ke hapeee nih... Huhhh...

Ok.. Setel bab tu... Duduk tunggu turn jumpa dr... Br je kuar kat Gnote aku.. X sampai 5 minit... TING TONG.. TING TONG... 668... EH. ..  betul ke no aku... Aku tgk blk no.. Eh.. Cepat nooooo... Aku pun bergegas masuk... Eh bilik no 5? Apsal xde... Rupa2 nye.. Kat bilik lain.. Dr hormon gak..

Lepas pot pet pot pet.. Sib baik x kene marah... Cuma prolactine tinggi lg.. Huhuhu.. Carbegoline lagi... Pesanan dr dr... PLEASE CONTINUE YOUR MEDICINE...  ok la doktor... Huhuu... Lastly.. Aku dgn manis mulut... Dr.. Boleh x sy nk MC ari ni... "boleh.. Nnt amik kat nurse k..." wahhhh... Baik nye dr.. I ♥ u la dr... Hahaha...

Lps set date for next appointment.. 4 bulan lg.. Ok.. Aku janji.. Aku mkn ubat.. Ok.. Janji...!!! Pepehal pun.. Tq for the MC doc... Yesss...

Now waiting for carbegoline...


Sunday, June 17, 2012

Pameran Raja Kita @ Istana negara...

Posted by itawazilas at 1:48 AM 0 comments
Hi... N3 tgh mlm ni.. X sabar nk blogging..

 petang tadi.. gerak ke KL.. hajat hati.. nak gi Pameran kat Istana Negara .. pastu check website.. sampai 15 Jun je.. alamak.. hari ni dah 16 Jun.. hmm.. x sempat.. tak de rezeki la nak gi Istana.. huhuh... ni ada i pinjam gambar from dilaBangi... kan.. sampai 15 Jun...

Credit picture @dilabangi


masa otw g KL tu.. saje2 je la lalu kat depan Istana Negara Lama tu.. satu jalan kan... pastu papa nampak la depan istana tu.. "ehhhh... banyak kete depan istana tu.. buka lagi kot... " terus papa membelok Kancil kuning ku ke kiri.. rupa2 nye.. buka lagi.. mayb di lanjutkan tarikh pameran tu kot... parking pun masih ada kosong lagi la... ok.. so.. we ols mmg parking betul2 dpn pintu gate besar istana... hmmm.. hebat.. hahaha... ok... hajat papa tercapai utk masuk istana...

Alamak.. kakak tidur pulak... kejut aje la.. ckp nak g tgk castle... bajet die castle barbie la tuh.. hehhe.. sib baik tak mengamuk... masa masuk.. ada kene pendaftaran bape org masuk.. ingat kan kene bayo.. free je...

gambar?? ada... nnt la update... malas plak nak upload pic.. uhuhhu...

Thursday, June 14, 2012

Banyak benda nak cerita...

Posted by itawazilas at 2:04 PM 0 comments
Weee.. tukar baju lagi...

hari ni.. nak start blogging la.. sbb kadang2.. x sempat nak on pc.. nak  bercerita.. sbb banyak benda da terlepas citer ni..

kadang2.. nak buat semua benda je rasanya.. bukan tamak.. tapi.. minat .. nak buat macam mana..
aku rasa baik meluahkan perasaan kat blog dari meluahkan perasaan kat FB.. FB ramai member kenal aku.. kat blog.. ok sikit rasanye... nak mengumpat ke nak maki ke.. nak sentap ke.. baru best kat sini.. selain dari tu.. aku nak kongsi info gaks..  tunggu ok...~
 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review