Tuesday, November 8, 2016

Kalendar 2017

Posted by itawazilas at 11:34 AM
Assalamualaikum... 

sebulan lagi nak masuk tahun baru kan... macam2 dalam otak ni pk nak bercuti la.. nak planning cuti2 malaysia katanya... nak beli tiket kapalterbang kott... inshaa ALLAH.. kalau ada rezeki mane tau kan.. tahun ni tak kemana2 pon.. huhuh.. lagpun sayyed kecik agi... hari ni setel sikit buat calendar 2017...utk planner update... senang sikit nak masuk ape2 plan ke.. appointment klinik ke.. spital ke.. nak submit keje ke... semua nak kene ada tarikh kan.. kang x capai SKT.. ko nak jawab?? haa...  maklum la.. iols kan pelupa tahap gaban.. huhuhuh... nak tengok kalender sy wat x ? blom makeup abis lagi ni... mood blom mari... hahah.. 




ruang² kosong tu leh la nak update ape2 kan... print... tepek kat meja ke.. wat desktop wallpaper ke.. wehh... nape lak ade watermark plakk... ehhh.. dah mak yg buat nak oi... haruslahh kann... tapi kalau uols nak jugak macam ni .. sy leh emailkan... makeup cantik2.. tapi kan.. sedekah la kat mak 2-3 token 2 - 3 RM... boleh mak bli eskrim tuk anak2 mak.. hehehhe

kalau berminat la kan.. nnt emailkan kat mak kat sini .. -- > lizahanif1980@gmail.com
hehehhe.. OK in shaa ALLAH.. buat yg terbaik nnt... hehhe

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review