Monday, October 30, 2017

cak cak cak cakkk

Posted by itawazilas at 12:14 PM
Assalamualaikum..

heee.. nape asik malas je nak hapdate.. heheheh.. ni haa.. nak update sebab hari ni tetiba terajin lak kan...

apa khabar kawan2.. apa khabar semua.. apa khabar adik yg kat sana tu ye.. lama betul x dgr berita.. sihat ke makin sihat dik? saje nak point kan citer adik ni.. apa agaknye die buat skrg ye.. keje lagi x kat kuantan tu.. apa ke nama company tu ek.. One ke ape tah.. hmmm.. dah kawin ke lom dik?? hehehe.. ke da bercerai? oppss.. jahat lak hakak kannn...

sebenarnya hakak kesian kat ko dik.. nak tergelak pun ada.. tp tu lah.. taknak dengar cakap hakak2 ni kan.. bukan main beria kata ko nak kawin dik.. bersungguh2 hakak dgr ko nak kawin dik.. ehhh.. salah2.. nak nikah... hmmm kann.. da bercerai da sebelum nikah... sian sangat kat ko dik.. ko muda lagi dik oi.. mmg sedap kene tipu lah.. hikhikhik.. kalau hakak citer kat geng2 dulu tu.. mmg teruk diorang gelak kat ko dik..

tp hakak tau.. kau tabah .. heheh.. anggap la ni semua ujian hidup ye hadik...skrg ni buah hati hadek tu tgh happy kot.. tp suka berhutang lagi kot.. hahahah... muka x tau malu betul kannn.. kepada kawan2 yg gile kan duda tersebut... silakan la.. hahahah.. aku x nak masuk campur da..

bye..

#sampaiketualahidupkotaktenang

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review