Monday, August 18, 2014

Sambutan Bulan Kemerdekaan dan Kempen Kibar Jalur Gemilang

Posted by itawazilas at 9:00 AM
Salam semua...
Hari ni kan rasa bersemangat sikit la nak g kerja... nak tau x sebab ape x.. hahah.. sbb kitorang nak g sambutan Bulan Kemerdekaan dan Kempen Kibar Jalur Gemilang 2014 kat Presint 4. Rasa seronok plak dapat berkumpul ramai2 pastu dok kibar2 bendera Malaysia.. bangga kot.. ko hadoo.. hahah...  lebey la pulak kann... kitorang g 2 biji kete... bukan jauh sangat pun.. hehehh yang best time nak amik jalur gemilang..
 
 
Actually banyak acara berlangsung dalam bulan kemerdekaan ni... antaranya Konsert Chow Kit Road 2.0 kat Jalan Tuanku Abdul Rahman, 29 hingga 31 Ogos.. diorang panggil Memori Chow Kit Road.
 
kat mana2 rata2 ada jalur gemilang.. tepi jalan.. kat bangunan kerajaan... kedai2.. kat rumah2 penjawat awam.. semua dia ada selitkan bendera kat rumah suruh letak kat balkoni.. siap surat lagi.. heheh kalau x gantung nnt kene warning puleee.. hmm... ape2 pun.. mmg bangga la jadi anak Malaysia kan... hehheeh...
 
heheh.. jom2 saya belanja gambar....
 
tuu.. gambar abang najib ku.. sedang berucap.. hehehe... tengok kat tv besor jer... huhuh
 
 
ramai kan penjawat2 awam ni.. semua dok berkumpul beramai2.. sib baik x panas u.. hahhaha
 
masa ni dorang da suh kibar2 bendera.. heheh...
 
happening kott....
 
ni la wajah2 kawan2 aku tersayang... semua gumbira.. bersemangattt.. ceria... walaupun perut lapooo... hehe... aku.. cukup la sekadar amik mata aje.. hehehehh
 

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review