Wednesday, October 8, 2014

School Holiday Programme at Think Tank Academy

Posted by itawazilas at 5:14 PM
Pernah dengar tak Think Tank Academy by Ein-Credible Think
 meh nak pomot.. ni my friend punye bussiness education..  dia wat class utk English shj.. 
sila like page beliau kat sini

cuti sekolah baru2 ni ... aku anta anak aku g School Holiday Program kat sini..tengok bunting kat pagar rumah ni... 
STRICTLY.. ok.. jgn main2... korang zoom la sendiri ape kat bunting tu... heheh
terbaik lah ein... nak kenal x sape kawan aku nih.. nama dia Ein.. kawan skolah aku... 
sekolah menengah kat seri serdang tu.. tp lama sgt2 tak jumpa lepas PMR aku tukar skolah kat Johor.. 

tuuu.. dia yg pakai turban tu.. sweet kan.. comell jek... yg sblh kanan tu... kawan skolah aku gak.. dia pun anta anak dia kat c2 gak.. nama dia Iva Mendes... tu nama FB dia laa.. hehehhe... 

ok..cerita pasal School Holiday Programme ni.. ein wat 2 hari utk 4 jam sehari.. sbb gap selasa tu ada cuti Hari Malaysia... 


aku bawak anak buah aku.. Nissa.. bia zuyyin ada kawan sikit.. baru semangat nak pegi kan.. hantar English class.. nanti da besar.. biar pandai cakap english.. jangan nnt merapu tah ape2.. wat malu je... nnt org tegur.. kalau x tau cakap english.. cakap melayu pun org faham laa.. hehehe.. kalau betul x pe.. yer dak... kekekeke.. 
cam aku.. tak pandai sgt cakap english.. tp kalau org putih tanye tu.. leh la jawab... kalau ckp dgn org melayu.. i ckp melayu lah.. kakakakaka...  opss. lari tajuk.. haahhaha
ini antara pic2 masa 1st day tu... nampak x anak aku dimakeup.. heheh.. dorang jadi detective.. tu kan activities programme tu... hehhe.. terkejut mak tgk anakanda tu.. hahaha

ni plak activities utk hari ke 2
 tengok wajah2 gumbira anak2 tu.. happy kan diorang.. huhuh...



aku mmg bagi 5 star la kat ein.. harap2 bisnes ein maju dan terus maju... semoga dapat menjadi pendidik yang disanjung... walaupun x menjadi guru disekolah.. (skrg guru ni ramai x ikhlas... shame on u la cikgu2 lembu* - harap cikgu2 jgn sentap la dgn statement ni.. statement ni ditujukan kpd cikgu lembu yg terasa je? ada ke??  hahahah... apa2 pun pada rakan2 aku yg bergelar cikgi... teruskan menjadi pendidik yang disanjung... )... aku respect kat ein... 
tak sabar nk tunggu branch kat Putrajaya.. jauh kit nak anta memlm ke rumah ein.. huhuh... 
tq ein.. .




0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review