Tuesday, October 14, 2014

Walaupun kita menang, kita tetap kalah

Posted by itawazilas at 10:59 AM
Assalamualaikum... 

Salam Selasa... huhuh macam pelik bunyi tu... 
hari ini ada terima quote dari pada group opis aku... from encik Rahman... 
macam best je quote tu.. so aku rasa macam nak share je dengan semua orang... 
rasanya memang ada yang tersentap la.. termasuk diri aku... kuikuikui

meh kita baca sama2...

bila kita bergaduh dengan seseorang.. kita pasti nak menang kan... kita aja la yang betul.. 
pernah tak kita terpikir natijahnya terhadap perhubungan antara satu sama lain...
semua akan berkurangan... akan hilang.. rosak.. renggang.. 

lepas pada tu... kompem akan menyesal... 
JUSTERU... baik jangan gaduh kan.. kan.. kan.. 
the point is.. SABAR

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review