Friday, October 10, 2014

Aleuto ?

Posted by itawazilas at 5:30 PM
Salam koranks...... 

baru2 ni aku ada terjumpa gambar kat bawah ni kat facebook... 
aku terjumpa yg mama dia sebut aleuto tu... 
hahahah... lawak x?? kira advance la mama dia tu kan....


dulu2 kan.. kalau kita perasan la.. ada je perkataan2 
I LOVE U TOO 
jadi i lep u... i lap u.. lebiu.. sekarang ni.. aleuto... 
makin mengarut perkataan2 sekarang ni kann... hahahah
aku pun nak cuba la reply whatsapp aku dengan hubby aku... 
meh la tengok ape hubby aku reply ni...
huhuhuhu...

oh my hubbyyy.... aleuto la sayanggg... leusomac.. hahahah
 hehehe sayang niii... ada ke maksud aleuto tu tuttttt....
agak2 korang ape? hahahhaha

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WHATTTTT...????

aku pun kompius sebenarnya apa makna aleuto...
ada yang kata i love u tooo.....
ada lak kata aleeeee utooooooooo.. (kepala tutttttt)
hahahhaha... patut la laki aku cam kompius je bila aku kata aleuto.. hahha

nasib korang la sape yang kene aleeutoo tuhh...
mmg aleuto la ayat2 skunk nih....
choiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review