Wednesday, July 16, 2014

Shopping Shopping Raya Part 3

Posted by itawazilas at 3:21 PM
Salam... Ha... amik.. bab2 shopping.. mmg sampai part 3 episode nye.. tak habis2 dan takkan habis.. hehehhe... ok ni baru berkesempatan nak sambung.. sebab.. semalam kan cuti.. so banyak la agenda nya kalau cuti2 nih.. ha tu tunggu part lain la... nak sambung citer lepas balik dari shopping dengan my lovely siblings... selepas penat menapak dari avenue K ke ampang park.. kami pun bergerak balik rumah ayah mak kat serdang... sampai je.. mmg penat gile sangat2.. sebelum mata terlelap baik tunaikan apa yang patut dulu.. fiuh... Asar pukul 6.45.. huhuh... tp tak dpt tdo sbb bau mee bandung menusuk2.. 

haa.. ni atok aku.. masa kat kg.. dia buka warung mee bandung.. aku panggil tok ki.. dia duk umah ayah aku kat serdang... kol 7 lebih.. laki aku sampai.. sian die penat.. huhuh... sempat gak dia singgah Pasar Ramadhan Serdang... kitorang iftar mee bandung muar.. kenyang bangatttt... seronok seh malam sabtu lepas.. adik beradik semua ada... adeii.. rugi la x amik gambor.. miss the moment.. hmm...

Mee Bandung Muar
dimasak oleh tukang masak import dari Muar... 
Otai masih berbisa.. hehehe
adeeii.. lapar lak petang nih.... 

ok.. setel da citer part 3 hari sabtu... sekian sahaja .. ehhh.. jap2.. nak citer ttg apa yg best hari ahad lah... hehe... akibat kepenatan.. so ahad tu .. tdo je la keje nye.. sebenarnya nak citer aku masak special jek.. ahaks...  tak mo cite panjang2 la.. sat g bosan lak korank baca.. ngeh2...

 haa... ni sebelum masak... Siakap stim limau.. guna Pemanggang Ajaib Gen3 ok..mudah dan cepat
berkhasiat dan selamat.. hikhik.. promot2.. kot nak bli.. leh je comment kat bawah tu.. i agen.. kekek

Ni.. dah siap masak lauk untuk berbuka.. yummy.. lembut molek isinya.. 
sedap2 kata hubby.. hehehe...
ok nnt kita try masak Ayam Panggang lak ok... 

Sekian jer...

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review