Monday, July 14, 2014

Shopping Shopping Raya Part 2

Posted by itawazilas at 4:54 PM
Okeh... kita sambung plak kejadian shopping2 nih... sabtu lepas punye cerita la ni kan.. akibat terlalu kepenatan.. Sorry sayang... mama tak sedar la untuk bersahur, huhu mama n papa ok lagi.. sian kat my baby lah kan... hmmm... pagi2 bangun.. hubby kata nak kene g opis buat OT.. sbb ada keje nak kene setel b4 raya nih.. 
haa tgk ni... OME tu diaa... sian sangat kat sayang.. tak leh ikut mama g jalan2.. so minta tlg hubby hntar rumah akak aku kat Equine.. so kitorang pun berpecah le.. hubby aku g keje.. aku g shopping.. lagii.... huhuhu.. kitorang mula kan perjalan ke jalan ampang.. coz kakak aku nak beli kete.. wahh.. kete raya kott... heheh... sesampai nye di sini... HMD tu.. owner die kawan abg aku.. adeii mcm2 kete ada... bosar2 pulak tu.. x mampu den... hehehhe

Beginilah aksi2 anak buah aku termasuk la anak aku kat sini... semua pakat2 teruja.. heheh...nampak x kete yg ada.. WISH.. VELFIRE.. ESTIMA, BMW, dan mcm2 lagi... kakak aku siap test drive lagi wish tu.. hehhe.. aku disebabkan laki aku xde.. so rasa kurang lak.. x best mane.. heheh.. lepas habis je tgk2 kete.. kitorang pun start jalan g ampang park.. parking kete situ.. amik train terus g masjid jamek..

 jalan2 kat Jalan TAR.. tgk2 baju.. tgk2 tu.. tgk2 nih.. last2 aku grab selai baju kurung utk anak aku.. utk dia lagi.. hehehhe... anything for u sayang.... masa tu.. aku rasa.. orang.. ramaiiii.. tapi bagi aku still ok lagi laa.. boleh jalan dan tgk2 barang lagi.. mayb sbb tgh bulan kot.. tu yg x ramai tu.. tgh jalan2 menyusuri deretan gerai2 jualan.. tiba2 dengar la ada org jerit.. 
"Assalamualaikum semua... mari berderma untuk tabung aman palestin. so kitorang toleh2.. rupa2 nya Heliza belakang kitorang.. anak buah aku la minat.. hehe.. smbil menderma tu.. sempat la gak snap2 gambar dia dgn geng2 palestin.. hmm.. comel laa.. kan...
Semoga ALLAH swt memberikan kekuatan dan ketabahan warga Gaza.
Sama-samalah kita membantu dan berdoa.. Aamiin..

ok.. sambung lagi.. lepas da jalan kat jalan TAR.. kitorang pakat2 g H&M KLCC lak.. situ ok sikit barang dia.. kann.. ape lagi... menapak lagi kitorang menuju ke LRT masjid jamek... perghh... org da start ramai.. beratur panjang kakak aku.. sian dia... sementara tunggu kakak aku beratur bli tiket.. kitorang pun.. pakat bersila lah.. penat wooo.. sakit kaki... haa.. amik.. abg ipar aku belanja gambar... hahaha

sampai je kat KLCC.. kitorang cari surau dulu... solat dan rehat2 jap.. penat kott.. heheh.. lepas pusing2 KLCC.. beli lagi baju2 sikit.. beli lagi.. ahaks!!... puas jalan KLCC... abg ipar aku kata.. jalan kaki ok g ampang park... WHAT THE FISH... huhuhu.. ape lagi..dkt sekilo kot aku menapak ngehhh... penatttttttttttt.....

ok lah... nnt sambung part 3 lak.. pasal iftar kat rumah mak...


0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review