Saturday, September 6, 2014

Happy 11th Anniversary sayang.....

Posted by itawazilas at 3:54 PM
Hari ni aku nak cerita pasal hari yg super duper extra happy ... iaitu hari special aku... Anniversary day aku dengan hubby aku yang tercinta.. tersayang... yang ke 11 tahun.. Alhamdulillah... Aku bersyukur sbb Allah telah mempertemukan aku dengan hubby dan hidup bahagia selama ni... bermacam ranjau onak duri.. kami lalui... susah senang... lalui bersama-sama2... selama ini jugalah kehidupan rumah tangga kami diselang-seli dgn ujian yang diberi ALLAH... Alhamdulillah... setiap ujian itu... aku terima dengan redha.. dan setiap ujian tu ada hikmah dan cahaya yang bersinar2 disebaliknya...

Aku tak mau pandang ke belakang lagi... aku mahu hidup bahagia bersama hubby sehingga ke jannah.. the past is past.. anggap hal2 tersebut sebagai sejarah hitam dalam kehidupan... sekarang.. aku dah hidup bahagia.. bertambah2 bahagia.. Syukur sangat2..
Untuk Suami ku tercinta...
Terima kasih kerana masih menyayangi dan menyintai diri ini.. Mama mohon maaf atas kesalahan yang telah mama lakukan satu ketika dulu.. dan mama berjanji demi rumah tangga kita.. mama akan tetap menyayangi keluarga kita sehingga akhir hayat mama.. Mama juga akan menyintai papa sepenuh hati mama.. seperti kita mula-mula kenal dulu... ye dulu... 1994 - 2014 = infiniti.. almost 20 years mama mengenali papa... wow.. lama betul... semoga Allah panjangkan jodoh kita, sayang...
Terima kasih kerana tetap setia bersama mama. Setia hujung nyawa...
Love u so much sayang
ok... on that day... aku wish hubby aku.. pagi2.. sbb kitorang leh lupa kot.. hahah.. pagi tu aku wat macaroni goreng for breakfast... wow... 1st time buat.. menjadi la pulak.. hehhee.. Alhamdulillah... Hubby pun kata sedap2.. leh buat lagi... hehehe....
lepas breakfast.. aku kemas2 rumah sikit.. sambil plan nak sambut anniversary kitorang kat tempat yang special... tunggu entry jap lagi... heheh...


Tuuu diaaa... gambar kami 11 thn dulu... masa kawin kottt... heheh... kurus x my hubby... tapi sekarang.. sihat berisi... body da cantik... tu maknanya.. saya pandai masak.. dah hubbyku sayangku suka makan masakan saya.. hahaha... 11 tahun dulu ok.. tak yah nak compare ape2 la dgn pic skarang.. hehe.. janji da kawin... opsss. da nikah...

*budak2 sekarang "bijak" tp bodoh sebenarnya... pakai inai konon2 baru nikah... da kawin... pastu berpeluk bercium la... konon2 pasangan bahagia baru kawin... pastu dgn rilek check in hotel wat maksiat... bajet terlepas dari kene tangkap la kann... hahahah... choiiiiiii......

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review