Saturday, September 6, 2014

Celebrating our anniversary at Victoria Station

Posted by itawazilas at 4:30 PM
ASSALAMUALAIKUM
On our anniversary day... hubby ajak aku g makan tempat special...
iaitu kat VICTORIA STATION, Jalan Ampang... makan kat dalam gerabak keretapi.. heheheh... anak aku asyik la tanye nak makan kat mana.. heheh.. aku cakap kat bawah pokok je.. dia excited sgt nak tau.. heheh

sini la tempatnya... ado kepalo ketapi ni haa.. hehhehe

masuk2 anak aku da terpegun.. mujur lah tak ramai orang.. parking pun senang.. so kitorang decide nak makan dalam gerabak.. aku happy kalau tengok orang2 yang aku sayang gembira dan happy.. hehehhe.. esp anak aku la kan... 
 
 bila da dpt dok dlm gerabak.. waiter tu pakaikan napkin.. bukan la napkin baby tu.. hahah.. kot la ada org kampung tak tau lak kan.. hahah.. jahat kottt.. ok.. ok.. aku suka je tengok gelagat anak aku yg cam kompius je.. haha.. terpegun kali.. heheh... ok.. pas dpt menu tu.. kitorang pun pilih2 menu nak makan ape.. excited.. mcm nak try semua.. kalau la dpt try lobster.. perghh... heheh.. tapi laki aku kata.. kita try steak dulu la.. hehe.. ok.. pas siap ode.. kami bergambo jap.. ni hasil snap dari anak ku... ni dok dalam gerabak tau.. jakon kot.. hahaha.. no lah.. excited.. lagi pulak sbb anniversary.. kannn...  lagi bergambar dengan hubby.. saje nak ngada2 kot.. tq sayang.. hikhikhik... 
 
 kami di hidangkan dengan roti sebiji seorang.. dengan mentega.. tak snap la plak.. tapi nampak tak roti sebelah anak aku tu.. haa.. ada dua sebab dia kidnap aku nye roti.. favourite die roti kan.. nak buat macam manew.. saat ni dia tengah layan lagu "tolong tepi sikit".. hahah..
 
haa... wat pe tu sayang.. sure layan group kat whatsapp lettew.. hehehe.. 

 

ok... ni air aku da sampai.. aku ode starfruit juice sbnarnya.. tapi boleh takde plak.. muakekekeke.. cam pelik jek ... ok2.. tak de musim belimbing kot.. hhahaha.. lastly ode watermelon juice jap.. sbb malas nak pk lain dah.. anak akulak.. cam biasa.. teh o ais.. aku pun cakap kat dia.. mamak pun ada kak.. hehheh.. laki aku ode ape eh.. oo.. coke lemonade.. sedappp ngat...hehehhe
tu diaaa. makanan kami da sampai... aku nye ni.. aku amik Ribeye Steak.. 
harga sepinggan RM69.90
umangaiiii.. sedap gila.. melting habis.. daging juicy sangat2.. anak aku try pun.. boleh jatuh cinta... 
tak pernah aku rasa rib sesedap nih... korang.. cuba la.. alaa.. sekali sekala.. nak rasa.. bukan utk sape2.. utk diri sendiri gak ann.... jomm.. hehhehe
ok.. ni papa punye lak... namanya VS Bombay Steak.. 
harga aku tak ingat.. nnt la check smula resit... hehehhe... 
ok.. for anak aku.. dia kata entah je manjang.. then kongsi dgn aku katanya.. tp aku ode mushroom soup.. fries yg besar gedabak.. mmg sangat mengenyangkan.. menyedapkan.. menyelerakan...
cewahhh.. laki aku nak bersuap bagai.. ngeh2.. ♥ u sayang.. malu ai.. hehehhe
sementara laki aku hisap rokok jap kat luar... 
aku dihidangkan dengan banana spkit.. tu diaaa.. teruja mak!.. 
ok.. setelah kekenyangan.. penangan steak yg mmg best gile2...  Habis je semua2 makanan.. aku pun panggil abg waiter tu... minta resit... nak tau total semua kami makan... 
RM197.30 rasanya... resit.. ??? nnt cari sebab kat laki aku.. hehehhe
berbaloiiiii... aku nak datang lagi.. nak makan seafood plak.. 
VICTORIA STATION... mu tunggu aku datang.. heheh
terima kasih VS sebab makanan best.. 
terima kasih sebab baca... 
ok.. babaii....

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review