Monday, December 9, 2013

Persediaan Zuyyin utk ke tahun 1

Posted by itawazilas at 11:30 AM
Assalamualaikum...
lama da tak update blog... bz... sangat khennn...

OK.. just nak share something...

next year Zuyyin da nak masuk tahun 1... banyak persediaan yang DS nak buat.. esp Zuyyin punya pembelajaran dan persekolahan..

First at all.. kemas bilik Zuyyin...  no more toys lah.. dah besar kan.. so.. mane2 toys tolak tepi ataupun simpan for next baby??? hekkk... lambat lagi kott... heheh... Kemas bilik die.. alih katil ke tingkap.. and kemas buku2.. ingat nnt nak buat poster2 kat bilik die supaya die boleh sentiasa ingat dan baca.. harap2 macam tu lah... sebab da masuk tahun 1.. kena straight sikit...

ok.. prepare for any soalan2 untuk tahun 1.. untuk nak masuk tahun 1 ni.. kena ada jalani test utk layak masuk ke kelas mana.. siapa nak anak die masuk kelas last khenn.. so DS hope sangat agar apa yg diajar.. di baca.. di fahami.. untuk Zuyyin ... lepas buat pencarian kat google... adalah jumpa beberapa contoh kertas ujian diagnostic untuk darjah 1

BM
BI
MATH

nnt aje lah DS upload untuk dikongsi bersama...

OH MY ... Baju sekolahhh? Buku Sekolah... semua belum beli... hmm... sabar yer anak mama Zuyyin....


0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review