Wednesday, December 5, 2012

Alhamdulillah... Pregnant..

Posted by itawazilas at 8:00 AM

Assalamualaikum... nampak x? nampak x??
Alhamdulillah... penantian selama 6 tahun.. 
Sangat gembira... tak tau nak kata macam mane... Actually saja nak beli 2-2 pregnancy test ni.. gian.. hahha.. mahal juga clearblue tu... tapi takpe lah.. bukan selalu pun.. heheh


Nak cerita tanda-tanda aku rasa aku pregnant...

Period mmg tak teratur la kan.. so takde lah berharap sangat.. aku pun x check².. 

  • Makan - mmg kuat la.. tapi bukan sebelum ni makan pun kuat pe.. aku tak rasa ape2 tau.. time makan.. makan je.. time malas.. tak makan pun tak jadi masalah.. takde lak kes aku tak suka makan tu ke.. tak suka makan ni ke... ade aku kisah.. tak de kannn...
  •  Tidur - haaa.. kekerapan aku tidur amat luar biasa... tidur awal je.. penat je... FYI.. aku tak check lagi.. sbb aku takut frust.. heheh...
  • Mengah - aku jalan sikit.. da mengah.. cepat penat jer...ari tu ada keje malam kat INSPEN.. naik tingkat 1 je.. mak aih.. cam berlari 100 meter.. penat gile... cam x cukup oksigen aku bernafas... 
  •   Pelik perangai zuyyin - slalu kata ada baby dalam perut mama.. kalau lukis gambar mama.. mesti ada bulat kat perut mama.. hehehe  nnt tunjuk pic gambar yg zuyyin lukis tu...

 Sweet kan .. sayang anak mama... luv u...

*Papa.. terima kasih sebab jaga prihatin dgn perut mama.. even kucing dok atas perut pun papa tak kasi.. Mama minta maaf sebab atas segala-galanya...

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review