Sunday, November 20, 2011

workout + diet

Posted by itawazilas at 6:48 PM
sejak 2 menjak... badan da macam di pam2... rasa cam berat je.. cam x fit... bape kali da mr hubby tegur.. sedih gak.. makan bukan byk pun.. diet gak.. tp cam takde ape2 yg berubah,,, tersangat2 frust dan kecewa..

11.11.11
aku mula buat exercise .. aku try google camne nak kecilkan peha.. punggung.. perut... waa.. sangat2 teruk part tu... pastu aku tgk.. byk suh buat workout.. uihhh.. takkan nak g gym kot.. so aku try google lagi.. lastly aku jumpa 1 forum.. pasal DVD Jullian Micheals.. wow.. sangat cantik body die... boleh ke aku jadi macam die.. idola aku kah itu.. so.. sejak dari itu.. aku pun mula cari kat youtube.. kena pandai cari lah.. aku ingat nak download free je lah...

so.. every day aku wat la sikit.. pagi 10 minit.. malam.. aku petang 30 minit... nak tdo tu aku wat sit up dalam 10 minit.. harap2 berjaya la buat semua ni... nnt aku update lagi pasal ni...

0 comments:

 

»Dateen Sewri« Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review